Teško bolesni Patrick Swayze se vratio na posao

VIJEST kako će se Patrick Swayze uskoro vratiti na male ekrane oduševila je njegove obožavatelje koji mu proteklih mjeseci u pismima i e-mailovima šalju poruke podrške, ali i holivudsku svitu u kojoj je već godinama omiljen. Swayze će, naime, uskoro početi sa snimanjem serije "The Beast", koja je već trebala biti u završnoj fazi produkcije ali je njezino snimanje odgođeno zbog raka od kojeg se Swayze, tvrde liječnici, uspješno liječi.

"Sve ide po planu - Patricku je puno bolje i vraća se na posao. Nastavljamo s tretmanima, ali više nisu toliko teški i rigorozni, pa smije ponovo raditi", rekao je medijima liječnički tim Patricka Swayzea, koji već mjesecima svjedoči ogromnom interesu za njegovo zdravstveno stanje. "Oduševljeni smo zbog činjenice da će Patrick Swayze ipak zaigrati u seriji. Snimit ćemo trinaest epizoda i emitirati ih početkom 2009. godine", rekao je Bob DiBitetto iz A&E Networka koji je angažirao poznatog glumca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su mu prije nekoliko mjeseci uklonili dio želuca, Swayze je odlučio definirati oporuku, zbog čega su se američki mediji raspisali o njegovom "konačnom kraju". Imovinu je, naime, prebacio na suprugu Lisu Niemi, što je pokrenulo priče kako je glumac "svjestan vlastitog kraja". "Rak je zahvatio mali dio gušterače i Patrick zasad dobro reagira na liječenje. Mi smo, što se oporavka tiče, vrlo optimistični, a sva dosadašnja izvješća o njegovom stanju su neistinita", rekao je doktor George Fisher nakon što je svijet obišla informacija o Swayzeovoj borbi sa zloćudnom bolesti.

"Patrick Swayze unatoč bolesti nastavlja s rasporedom što uključuje i rad na već ugovorenim projektima. Jako ga je dirnula podrška koju dobiva od javnosti i obožavatelja", tada je izjavio njegov glasnogovornik.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara