Tetovaže na licu postaju veliki hit, tetoviraju se i dječaci

Tetovaže na licu postaju veliki hit, tetoviraju se i dječaci
Instagram

VALJA se polako navikavati da će tetovaže na licu postati pravi hit među mladim ljudima. Sve više ljudi tetovira lice, a furaju ih i neke od najvećih svjetskih zvijezda. Američka rap scena obožava tetovaže na čelu, obrazima i ispod očiju, a čak i pop ikona Justin Bieber ima maleni križ istetoviran na licu.

Post Malone ima čak nekoliko tetovaža na licu. Na čelu mu piše "Stay away", ispod jednog oka "uvijek", a ispod drugog "umoran". Tu se našao i mač, žica...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

had 2 big ass dreads. plz don't stop listening to my music

Objavu dijeli Posty (@postmalone)

Tetovirano lice ima i nova reperska zvijezda u Americi, 6ix9ine, kojeg klinci toliko obožavaju da su i sami počeli tetovirati lice. Pod hashtagom #facetattoo na Instagramu možete naći stotine dječaka koji su lice ukrasili ili nagrdili nekom tetovažom.

Reper Savage više nije imao mjesta na tijelu pa je stroj za tetoviranje radio na njegovom licu. Kada su ga pitali što simbolizira križ na njegovom čelu, rekao je da je to nož.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Issa Meal Da Eggplant way

Objavu dijeli Saint Laurent Don (@21savage)

Ipak, tetovaže na licu nisu nikakva novost. Mike Tyson je prvi pokazao tetovažu na licu, a kada su ga pitali zašto je tetovirao maorske simbole, rekao je da pojma nema što to znači i da je htio "nešto u tom tribal stilu".

Trend tetovaža na licu širi se i Balkanom, a istetovirano lice počele su furati neke srpske starlete.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara