Teži su od prethodnika: Upoznajte svih 18 kandidata nove sezone Života na vagi

Teži su od prethodnika: Upoznajte svih 18 kandidata nove sezone Života na vagi
Foto: RTL

TREĆA sezona popularnog reality showa ''Život na vagi'' kreće 15. rujna od 20 sati i 16. rujna od 19:35 na RTL-u. Kako doznajemo, kada su se kandidati prvi put izvagali, svi su se rasplakali, no ne toliko nad svojom težinom koliko nad svojim životnim pričama i razlozima zbog kojih su nakupili višak kilograma.

Ove sezone prijavilo se više od 2000 ljudi, a 18-ero izabranih natjecatelja je iz cijele Hrvatske. Od svojih prethodnika iz druge sezone showa teži su za čak 300 kila, ali u prvom tjednu skinuli su više kila nego kandidati protekle sezone.

Ovo su svi kandidati:

Alen Abramović, Zagreb (45)

Kilogrami: 165

Alen Abramović dolazi iz Zagreba, po zanimanju je trgovački putnik, a motiv za prijavu u show bio je to što želi promijeniti život i njegovu kvalitetu.

"Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine", otkrio je Alen.

Biserka Mikulandra, Bilice, Šibenik (31)

Kilogrami: 130

Biserka Mikulandra dolazi iz Bilica iz Šibenika, a kilograme je počela nakupljati tijekom trudnoće.

"Ne mogu si kupiti odjeću u svakom dućanu, sve mi je tijesno. Ne mogu se kretati cijeli dan kao što bih htjela i samo gledam gdje ću sjesti", priznala je Biserka koja želi smršavjeti kako bi mogla podignuti svoju kćer i usmjeriti je na pravi put.

Domagoj Santo, Kloštar Podravski (18)

Kilogrami: 155

Domagoj je najmlađi natjecatelj showa, a s debljinom se bori od svoje desete godine. Domagoju je najveća želja položiti vozački ispit i postati vozač kamiona, odnosno izgubiti dovoljno kilograma da može sjesti u auto.

Filomena Roglić, Makarska (31)

Kilogrami: 145

Filomena Roglić je samohrana majka djevojčice od 13 godina. Budući da se posvetila podizanju kćeri, zanemarila je sebe.

"Uvijek sam sebi bila na zadnjem mjestu i došlo je vrijeme da ozdravim od kila", rekla je Filomena.

Irena Štetić Andrin, Stara Gradiška/Zagreb (36)

Kilogrami: 130

Irena je po zanimanju poduzetnica, udana je, ali nema djece i upravo ju je to motiviralo da se prijavi u show. Premda je kvaliteta njezina života odlična, priznaje da želi postati majka i izgubiti kilograme, a životni san joj je zaplesati.

Ivan Matas, Solin (25)

Kilogrami: 155

Ivan je po zanimanju elektrotehničar, oženjen je i ima kćer. Smatra da je došlo vrijeme za promjene i ne želi da ga kilogrami sputavaju u igri s kćeri, a i rado bi ponovno zaigrao nogomet.

Josipa Lopac, Senj (25)

Kilogrami: 146

Josipa je po zanimanju prodavačica, a završila je i tečaj za vizažisticu. U show se prijavila jer je odlučila promijeniti nezdrave navike i zato što smatra da zbog debljine ne može postati majka.

Keti Ćorvila, Dubrovnik (44)

Kilogrami: 138

Keti je domaćica, majka i supruga, a njezina joj je obitelj najveća motivacija da promijeni svoj dosadašnji život. Keti ističe da su na njezinu težinu najviše utjecale dvije trudnoće poslije kojih su joj se nagomilali kilogrami.

Luka Smoljo, Zagreb (27)

Kilogrami: 151

Luka se u show prijavio jer su mu kilogrami postali težak teret zbog čega se ne može baviti sportom koji toliko voli.

"Želio sam nastaviti trenirati rukomet, ali sam prestao zbog brige i kilograma", rekao je te dodao da najviše strahuje za zdravlje te da jednog dana neće moći samostalno hodati zbog težine koju nosi.

Magdalena Štimac, Gospić (23)

Kilogrami: 109

Magdalena je blogerica, velika joj je strast kozmetika, a u show se prijavila jer želi promijeniti stil života i podići samopouzdanje koje joj je, kaže, trenutno na nuli.

"Ne želim pomoći samo sebi da smršavim nego i svojim roditeljima i dečku jer i oni imaju problema s kilogramima", objasnila je Magdalena.

Marijo Barišić, Osijek (45)

Kilogrami: 150

Marijo je policajac za očevid i otac troje djece. Prijavu za show poslao je jer se počeo brinuti za svoje zdravlje, a i bit će mu lakše posvetiti se svojoj djeci, naročito sinu koji boluje od autizma.

"Imam sina s posebnim potrebama i bojim se za njegovu budućnost kada mene ne bude", ispričao je Marijo.

Mario Mandić, Zagreb (26)

Kilogrami: 170

Mario ima samo jedan san – postati profesionalni vatrogasac. Prodavač iz Zagreba u slobodno vrijeme radi kao dobrovoljni vatrogasac, a glavna motivacija za prijavu u show bila mu je to što hobi želi pretvoriti u posao.

"Moj me višak kilograma koči u mnogočemu i ne mogu se opustiti. Kile su se samo nagomilavale i nisam se snašao u svemu tome i zaboravio sam na sebe", priznaje Mario.

Marko Kregar, Novi Vinodolski (28)

Kilogrami: 170

Marko Kregar radnik je u skladištu. Oduvijek je volio igrati nogomet, stoga se odlučio prijaviti u show kako bi skinuo višak kilograma i vratio se omiljenom sportu.

"Vidim ogromnog čovjeka s viškom kilograma koji ne može zavezati tenisice, trčati više od dvije minute ni igrati dugo nogomet", opisao se Marko.

Marta Šolić, Senj (25)

Kilogrami: 161

Marta se u show prijavila kako bi skinula višak kilograma te da se jednog dana uda i osnuje malu obitelj.

"Želim promjenu, želim se osjećati kao sretna žena jer se najviše bojim da neću moći imati djecu i da nikad neću biti sretna osoba ako ne skinem kilograme", otkrila je Marta.

Miro Bajlo, Zadar (35)

Kilogrami: 150

Miro je suprug i otac dvije kćeri te po zanimanju časnik stroja na putničkim brodovima. U show se odlučio prijaviti jer je shvatio da mu je njegova debljina umalo razorila brak. Udebljao se 50 kilograma otkako je prestao pušiti. Zadranin smatra da je upravo sada došao pravi trenutak da promijeni životne navike jer bi ga to činilo sretnijim.

Nina Martina Korbar, Zagreb (25)

Kilogrami: 115

Nina Martina se dugi niz godina bavila mačevanjem, a velika joj je želja postati vladarica svoga tijela i tako dati pozitivan primjer sebi i drugima.

"Željela bih se hraniti zdravije, zavoljeti vježbanje, biti ustrajna u takvom načinu života i tom promjenom početi ostvarivati snove jer ću imati puno više samopouzdanja", otkrila je Nina Martina.

Petar Tucman, Zagreb (36)

Kilogrami: 174

Petar Tucman je prodajni referent, a glavni motiv njegove prijave bio je upravo želja da skine višak kilograma koji ga godinama sputava da bude više motiviran za sve što radi - silno želi naučiti voziti snowboard i moći napraviti "mušku špagu".

Vanja Žikić, Varaždin (28)

Kilogrami: 140

Vanji, grafičarki po zanimanju, glavni je motiv za prijavu u show bio to što više ne želi biti ista. Odmalena je, kaže, bucka, a najveća joj je želja da stane u svoje omiljene traperice konfekcijskog broja ispod XL.

"Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu", otkrila je Vanja koja bi silno željela postati frizerka, ali je u tome sputavaju kilogrami, a tako bi pomogla i roditeljima koji su oboje nezaposleni.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Život na vagi, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Život na vagi.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara