The Voice: Petra (25) je udovica, studira i brine se o petogodišnjoj kćerkici

The Voice: Petra (25) je udovica, studira i brine se o petogodišnjoj kćerkici
Foto: Press

OSMU epizodu The Voicea mnogi će pamtiti po Petri Roško, crvenokosoj Solinjanki zbog koje su Gobac i Dečak požalili jer se nisu okrenuli.

Petra Roško ima 25 godina i najviše voli glazbu. Udovica je i samohrana majka petogodišnje djevojčice za koju živi. "Na Voice gledam kao na neka vrata", kaže Petra koja nastup u showu vidi kao mogućnost. Čim je izišla na pozornicu i započela pjevati "Who's Loving You" Jackson Five, odmah joj se okrenuo Massimo, a pred kraj izvedbe okrenula se i Vanna.

"Morao sam se odmah okrenuti jer si odmah dala do znanja koliko možeš i mislim da bi mogla još mnogo više ako dođeš u moj tim", poručio joj je Massimo. "Odabrala si uspješnicu za pjevački talent show", kazala joj je Vanna i pohvalila kako je zrelo otpjevala ovu skladbu. "Malo je teška ova skladba za vježbati doma, meni je ovo treći put da ju pjevam", priznala je Petra.

"Tko radi taj i griješi, a ja sam sada pogriješio", rekao je Gobac. Isto je priznao i Ivan dodajući da mu je drago što je Petra ušla u show. Izabrala je nastaviti natjecanje u timu Massimo. Dok je objašnjavala svoj izbor, dala je naslutiti da su joj prvi izbor bili Gobac ili Ivan. "Mi smo rezerve", komentirali su nakon svega Massimo i Vanna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara