Thompson zasvirao u New Yorku

UNATOČ protivljenju, kako centra Simon Wiesenthal, tako i pojedinih američkih židovskih i srpskih zajednica, koncert Marka Perkovića Thompsona u Hrvatskom centru u New Yorku ipak je održan.

Tim je koncertom Thompson započeo sjevernoamerički dio velike turneje "Bilo jednom u Hrvatskoj". Ulaznice za ovaj koncert najavljen prije mjesec dana, prodane su, kako kažu iz njegova tima, nevjerojatnom brzinom, tako da je odmah ugovoren i drugi koncert, večeras u istoj dvorani.

I u Torontu je zanimanje za Thompsonov koncert sve veće tako da su organizatori odlučili koncert u nedjelju, 4. studenog, održati na otvorenom prostoru koji može primiti više publike.

Turneja se, kako najavljuju iz organizacije, i dalje nastavlja prema planu. Dva dana nakon koncerta u New Yorku Thompson će tako pjevati za hrvatske iseljenike u Torontu, a 10. studenog u Chicagu u Hrvatskom Kulturnom Centru.

Za 16. studenoga predviđen je koncert u Vancouveru, dok će posljednji koncert u okviru turneje biti održan 18. studenog u San Franciscu. Po povratku s američkog kontinenta turneja “Bilo jednom u Hrvatskoj” nastavlja se koncertima diljem Hrvatske i BiH.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara