Threesome za Dannii

DANNII MINOGUE otkrila je svoju tajnu. Željela bi seks sa Davidom Beckhamom i Bradom Pittom.

Dannii je izjavila da se i ona i Kylie pale na Davida.

"Bilo bi ludo kada bi Posh i Jennifer mogle nestati, i kada bi mogla provesti jedan dan s njihovim muževima, istovremeno", dodala je.

Obje sestre proteklih su dana punile stupce o aferi s Justinom Timberlakeom, na što je Dannii rekla kako one imaju različite ukuse, osim kad se radi o Beckhamu i Ljungbergu.

"Za Davida i Freddiea obje mislimo da su nevjerojatno seksi", rekla je Dannii.

"Stvarno mislim da je Brad sladak, bez brade naravno. S njim bih mogla provesti jednu noć, kada bi Jennifer pristala na to i prepustila mi ga. A kada bi i Posh mogla otići s Jennifer, kada bi obojica mogla biti sa mnom, to bi bila idealna večer za mene".Dannii iza sebe ima veliku listu poznatih koji su završili u njenom krevetu, a među one koji još nisu bili, a voljela bi da budu, spadaju frontman grupe Coldplay Chris Martin, Enrique Iglesias, bivša zvijezda Take Thata Mark Owen, Harrison Ford i Liam Galagher.

Šuška se kako je i Justin Timberlake  jedan od njenih ljubavnika.

Nakon Grammy-a Justin je Dannii odveo u svoj "Mandarin Oriental hotel".

U sobi koju je plaćao 3.000 funti na noć priredio je feštu na kojoj se našlo nekoliko odabranih prijatelja, a "tajanstveni prijatelj" je otkrio kako su kasnije svi otišli ostavljajući Dannii i Justina da sami provedu noć.

Mlađa sestra Minogue nasmiješena je napustila hotel u 6 ujutro.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara