Tiesto ponovno u regiji: Papaya Promo Tour 2009. gostuje u Sarajevu

Tiesto ponovno u regiji: Papaya Promo Tour 2009. gostuje u Sarajevu

PROŠLOGODIŠNJI spektakularni nastup Tiesta u sklopu najvećeg hrvatskog klupskog ljetnog festivala Papaya Day & Night u klubu Papaya srušio je mnoge rekorde, kako po posjećenosti i atmosferi koja je vladala čitavo vrijeme Tiestovog nastupa, tako i po medijskom interesu koji je daleko prelazio granice Hrvatske i regije.

Na prošlogodišnjem Papaya VIP James After Partyu u Sarajevu, specijalni gosti bili su James Blunt i Roberto Cavalli

Njegov nastup došli su vidjeti mladi iz cijelog svijeta, a dobra atmosfera osim u klubu Papaya širila se po cijeloj plaži jer su mnogobrojni gosti ostali uskraćeni ulaznice, ali svejedno ih ni to nije spriječilo da zaplešu na popularnoj plaži Zrće, tik ispred kluba Papaya, kroz cijeli set popularnog Nizozemca. Jutro okupano suncem dočekalo je više od četiri tisuće rasplesanih fanova, a sam Tiesto zadovoljno se smješkao i najavio svoj ponovni nastup u klubu Papaya.

Podsjetimo, prošlogodišnji Papayin party u Sarajevu također je plijenio pažnju svih medija u regiji, a sam party održao se u sklopu velikog nastupa popularnog Britanca James Blunta na kojem su nazočile i svjetske zvijezde poput Roberta Cavallija. Papayin "Vip James Blunt" after party iako je bio u nedjelju potrajao je do ranih jutarnji sati, a sam Cavalli i James Blunt bili su zadnji gosti koji su napustili party.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno druženje s popularnim Tiestom u Sarajevu bit će 15. svibnja u sklopu spektakularnog nastupa u centru Skenderija. Prvi Tiestov nastup u Sarajevu zasigurno će privući mnogobrojne goste kako iz Sarajeva tako i iz cijele regije, a Papayin promo tim će Vam u sklopu njegovog nastupa predstaviti izuzetno bogatu sezonu koja samo što nije počela. Sve informacije oko sezone 2009. u klubu Papaya potražite u sklopu službenu stranice www.papaya.com.hr dok informacije oko kupnje ulaznica u Sarajevu potražite na stranicama www.tiesto.ba.

Nakon nastupa Tiesta, Papaya tim će se dan iza pojaviti u jednom od sarajevskih klubova u kojem će prema tradiciji organizirati još jedan Papaya promo party

Nakon nastupa Tiesta, Papaya tim će se dan iza najvjerojatnije pojaviti u jednom od sarajevskih klubova u kojem će prema tradiciji organizirati još jedan Papaya promo party na kojem će kao i na Tiestu najsretniji gosti moći osvojiti ulaznice za dva festivala: Papaya Day & Night Summer festival koji se održava od 15. do 18. srpnja i Tuborg Green Beat  od 12. do 15. kolovoza te glazbene Papayine kompilacije. Potvrdu za Papayin promo party 16. svibnja u jednom od sarajevskih klubova dobit ćete uskoro. Prije gostovanja u Sarajevu, Papaya ekipa vas poziva da 9. svibnja dođete na Papaya Promo Tour 2009 u varaždinskom klubu Morgans.

D.D.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara