Tiger Woods platio 3 milijuna dolara da zataji izvanbračno dijete?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

TIGER WOODS ima izvanbračno dijete, tvrdi novinar koji je pomogao Woodsu da njegove brojne afere barem jedno vrijeme ostanu tajne. Glasine o tajnom djetetu počele su kružiti čim su na vidjelo izašle Tigerove seksualne afere, a sada novinar Neal Boulton tvrdi kako je vidio DNA nalaze koji potvrđuju kako je jedna djevojčica Woodsovo dijete.

"Još će puno toga izaći na vidjelo. Tiger će s vremenom priznati očinstvo", tvrdi Boulton, autor projekta "Tiger Woods: The Rise and Fall", koji će ovoga tjedna biti prikazan u Velikoj Britaniji. Novinar tvrdi kako je jedna od Tigerovih ljubavnica, Theresa Rogers, još 2003. godine rodila Woodsovu djevojčicu te tražila 3 milijuna dolara kako bi o tome šutjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok Tiger čeka rasplet svog braka s Elin Nordegren, s kojom ima dvoje djece, kupio je novu vilu vrijednu čak 44 milijuna dolara. U njoj se, navodno, nalazi tajna soba s kisikom za terapeutske svrhe. No, njegovi prijatelji vjeruju kako slavni golfer tu sobu oprema za različite seksualne zabave.

"Tiger je tip kojem seksa nikad nije dosta. Kao i kod svake druge ovisnosti, nakon nekog vremena treba mu ga sve više, i to uzbudljivijeg i neuobičajenog. Iako su za sada to samo spekulacije, vjerujemo kako tu sobu oprema za posebne zabave. Kada se razvede, moći će spavati s koliko god žena želi, a za to će mu dobro doći posebno mjesto u novoj kući", rekao je jedan izvor koji tvrdi da je golferu blizak. 

  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara