Tiger Woods pod napadom: Nepoznati muškarac na njega bacio hot dog

Tiger Woods pod napadom: Nepoznati muškarac na njega bacio hot dog

Foto: JLP

NEKI od poklonika golfa očito nemaju najbolje mišljenje o Tigeru Woodsu, a jedan od njih je to i pokazao jučer na natjecanju Fry`s Open u San Martinu. Dok je golfer bio na Greenu kod 16. rupe, jedan se gledatelj provukao ispod užeta i pozvao ga te zatim na njega bacio hot dog. Pecivo s hrenovkom je sletjelo na travu, nakon čega je gledatelj digao rike i zrak i prepustio se osiguranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je muškarca uhitila te se, kažu, radi o 31.godišnjem muškarcu iz Santa Rose u Kaliforniji. Ne žele objaviti njegovo ime, no detektiv Jose Cardoza kaže kako muškarac nije bio pod pijan ili drogiran kada je na Tigera bacio hot dog, iako je ranije tog dana konzumirao alkohol. Muškarac je rekao kako nije ciljao direktnu u Woodsa.

"Ma to je bio samo neki idiot. Moglo je biti i gore, moglo se raditi o čili hot dogu", komentirao je cijeli incident direktor osiguranja na turniru Dan Diggins. Bacanje hot doga je izazvalo puno šaljivih komentara, no igrači na turniru su primijetili i kako se cijeli događaj mogao pretvoriti u tragediju. "Znao je da će ga osiguranje svladati. Mogao ga je netko upucati", rekao je Arjun Atwal, koji je također igrao na turniru. "Samo je želio dospjeti u mediji. I siguran sam da hoće", rekao je Woods.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara