Tihana Harapin Zalepugin u žiriju Hrvatskog Top modela: Bit ću kritična!

Tekst: J.A.
Foto. RTL

TIHANA HARAPIN ZALEPUGIN druga je članica žirija showa Hrvatski Top model by Vanja Rupena, koji će se na RTL Releviziji emitirati na jesen. 

S obzirom na njezino dugogodišnje iskustvo u otkrivanju i pripremanju mladih osoba za modni svijet, Tihana je idealna članica žirija, koja kandidatkinjama neće buditi lažne nade već ih odmah suočiti s istinom i reći jesu li stvorene za svijet mode ili su "izgubljen" slučaj. 

"Nadam se da ću sve naučeno znati prenijeti na one koje će nam dati povjerenje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počašćena sam što ću biti dio tima RTL Televizije. Nadam se da ću sve naučeno znati prenijeti na one koje će nam dati povjerenje. Bit ću kritična, ali ću objasniti i zašto", rekla je Tihana.

Tihana je bila i organizatorica posljednjeg izbora za Miss Jugoslavije kada je najljepšom bila proglašena Ivona Brnelić. Već 12 godina vlasnica je modne agencije Talia model koju vodi uz podršku supruga Saše Zalepugina. Mnogim je djevojkama pružila mogućnost rada na inozemnoj sceni, primjerice, Jasmini Hdaghi, Morani Paj, Nadji Božić te mnogim drugima. Bila je mentor Vanji Rupeni, Branki Krstulović te Lejli Šehović-Filipović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara