VIDEO "Tim Orešković" posjetio stračaru ministra Crnoje - Ono što je tamo našao sve je iznenadilo

VIDEO "Tim Orešković" posjetio stračaru ministra Crnoje - Ono što je tamo našao sve je iznenadilo

Screenshot: Youtube

"TIM OREŠKOVIĆ" posljednjih se tjedana bavio zivkanjem hrvatskih i susjednih političara, a budući da je i do njega došao skandal o baraci ministra Mije Crnoje, odlučio je stati u njegovu obranu.

Kako je za Index rekao i sam voditelj showa "U zdrav mozak" Davor Jurkotić, "Tim Orešković" je doista i održao press konferenciju ispred barake na spornoj adresi Gradna 85B. "Dokazat ću da Crnoja stvarno tamo živi", rekao nam je "Orešković" - a sada je i video napokon vani.

A što je pronašao iza zatvorenih vrata Crnojinog "toplog doma"?

Za razliku od drugih koji su Gradnu 85B posjetili uz pomoć Photoshopa, Jurkotić ističe da je "Tim" doista obišao straćaru i potrudio se snimiti što ona skriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo na kafa kod Crnog", poručio je "Tim" koji je i pokucao na vrata stračare, te ušao unutra da se uvjeri da ministar doista tamo i živi. Dokazi su bili i ispred kuće; travnjak, mali "vrt" gdje uzgaja rotkvice i rajčice, te drvena "terasa" gdje obitelj roštilja.

"Crnog nema ali vidi se da je bio ovdje. Vidi se po pašteti koju je jeo, ujutro je pojeo zdravu bananu. Vidi se da je bio tu. On jako voli život i rad Severine. Vidi se da je tu Crni jer je tu i jedan mitraljez", otkrio je "Tim Orešković" što se to nalazi u domu ministra branitelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara