Tina Katanić blagdane provela s roditeljima: Super mi je doma, odselit ću se kad se udam

Foto: Index

LIJEPA manekenka i model Tina Katanić je nakon radne godine i puno poslova uživala u intimnom Božiću u krugu obitelji te nam priznala kako ne voli da joj se itko mora po kuhinji dok kuha, ali i tko joj je nedostajao ove blagdane i kome je što poklonila.

27-godišnja bivša Kraljica Hrvatske kaže da voli kuhati ali samo stvorenja iz mora: "Pravila sam bakalar za Badnjak jer su morske delicije jedino što mi ide u kuhinji, a meso ne jedem. Moji su oduševljeni, al ih tjeram iz kuhinje jer me samo živciraju. Nisam vegetarijanka jer ne izbjegavam meso iz uvjerenja nego jer mi ne paše. Moji su za Božić jeli puricu i mlince, a ja ove svoje morske plodove s malo mlinaca kojima dodam malo maslinovog ulja". Pitali smo Tinu kako je ukrasila bor: "Imamo umjetni bor. Mislim da je to pametnije jer je šteta tih stabala koji par dana ukrašavaju ljudima dom, a poslije ih ostavljaju na cesti. Smatram se ekološki osviještenom što se toga tiče - ili kupi drvce sa zemljom pa poslije Božića presadi ili umjetni bor. Sama sam ga nakinđurila, i sav se šljašti i bliješti. Baš volim te običaje. Volim otići i na polnoćku u crkvu, ipak je to Isusov rođendan".

"Nedostajala mi je pokojna baka Štefica, ona je odgojila mene i brata"

Drhtavog glasa je priznala da joj je ipak netko nedostajao: "Ovog Božića mi je nedostajala moja pokojna baka Štefica, pogotovo na Štefanje. Svake godine taj dan zapalim svijeću za nju. Ona je odgojila mene i brata, cijelo sam djetinjstvo provela s njom". Možda niste znali, ali ako se Tina zasiti karijere modela, mogla bi u pjevačke vode: "Znam sve božićne pjesme jer sam pjevala u crkvenom zboru i Zagrebačkim mališanima s kojima sam kao mala snimila cd božićnih pjesama. Sad je nedavno bilo 35 godina zbora pa sam im vodila program u Lisinskom s Kikijem Ugrinom".

Kad smo je pitali o poklonima, otkrila nam je da je darovala darove koji će dobro doći za Novu godinu: "Poklonila sam najbližim prijateljicama i mami crveno donje rublje. Ja mudro obavim te poklone, uvijek odaberem nešto od firmi s kojima surađujem. Burazu je nagrada što sam mu kuhala (smijeh). Ja sam dobila nekoliko rakijica i likerčića koje volim, ali meni pokloni nisu posebno bitni. Super mi je što mi je kuma skuhala nešto fino. Za blagdane se baš opustim, ne pazim na prehranu, moraš malo uživati u životu. Ionako ovih dana ne radim".

"Ne volim snijeg, radije bježim u toplije krajeve"Zanimalo nas je planira li se možda Tina odseliti od svojih s obzirom da puno radi pa si to može priuštiti, a ona je rekla: "Odselit ću se kad se udam. Ionako puno radim i fale mi mama i tata. Da se odselim, onda ih tek ne bih vidjela. Super mi je doma".

Tina kaže da nije ljubitelj proslave Nove godine i da ne voli snijeg, ali 2011. pamti po lijepome: "Bježim od snijega. Ja bih najradije u toplije krajeve. 2011. ću pamtiti po poslovnim uspjesima i po tome što sam se vratila na faks. Sretna sam jer sam stvorila neke dugoročno suradnje s mnogim uglednim firmama. Sretna sam jer sam zaštitno lice udruge navijača hrvatske reprezentacije "Uvijek vjerni". Pamtiti ću prošlu godinu i po putovanjima u Šangaj i Berlin. Vjerujem da sljedeća godina donosi mnoge promjene, i čini mi se da su se već počele događati, od ekoloških katastrofa do političkih promjena. Mislim da će 2012. biti godina velikog čišćenja i promjena. Želim svima da to iskoriste najbolje što mogu i u svoju korist, da im sljedeća godina bude početak nečega novog i lijepog!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara