Tina Katanić blistala u crvenoj haljinici, Darijo Srna ponosno pokazao preslatku kćerkicu

Foto: Nenad Dugi/Cropix

DODJELA nagrada udruge navijača Hrvatske reprezentacije održana danas poslijepodne u Zagrebu privukla je brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog života. Nagrade su dobili Aljoša Asanović, mladi Mateo Kovačić, Drago Ćosić i Darijo Srna. Od svih dobitnika, jedino je Darijo Srna doveo cijelu svoju obitelj te ponosno pozirao s lijepom suprugom Mirelom i preslatkom kćerkicom Kasjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodjelu nagrade "Vatrena krila" nije propustio ni izbornik reprezentacije Slaven Bilić, no društvo mu nije pravila djevojka Ivana. Tina Katanić ponosno je pozirala s dobitnicima u kratkoj šljokičastoj haljini, a Mateu Kovačiću čestitao je i pjevač Davorin Bogović.

Darijo Srna dobio je nagradu za najsrčanijeg reprezentativca, a osmjeh na licu su mu uveličavale njegove dvije djevojke koje su ga ponosno promatrale iz gledališta. Darijo i Mirela Srna u braku su od svibnja prošle godine, a preslatka Kasja je stigla u srpnju, pa je ovo ljeto proslavila prvi rođendan. Sretna obitelj se nedavno vratila s odmora na Karibima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara