Tina Katanić: Radim diplomski iz filmske kulture, nešto o Marilyn Monroe

Tina Katanić: Radim diplomski iz filmske kulture, nešto o Marilyn Monroe

Foto: Borna Čavrag/Index

DANAS je modna kuća Galko proslavila osamnaesti rođendan. Za tu prigodu, organizirali su malu proslavu i reviju za svoje poklonike. Tako su u kožnim crnim haljinicama prošetale: Tina Katanić, Aleksandra Grdić, Stefany Hohnjec i Sarah Ćosić. Program je vodila Ivana Delač Đolo. Među posjetiteljima bili su i Renata Končić Minea, Zdenka Kovačiček, Ksenija Erker, Kostadinka Velkovska, Zijad Gračić, Mateo Beusan te Ivan Alduk. Manekenka Tina Katanić, zaštitno lice ove kuće, prokomentirala nam je kako se osjeća kao zaštitno lice više modnih kuća.

"Drago mi je kada mogu kvalitetu reklamirati i nositi"

"Zaštitno lice sam uz Kostadinku Velkovsku, ideja je bila ta da je Galko svevremenski, nije sada moderan samo u jednom trenutku, sviđa mi se taj koncept. Volim njihove torbice, jednom mi se tamni sok prolio po njoj, a koža je sve to dobro podnijela, nikakvih problema nije bilo. Drago mi je kada mogu kvalitetu reklamirati i nositi, spajam ugodno s korisnim", ispričala nam je lijepa manekenka.

"Uskoro ću biti na jumbo plakatima, zanima me kako je to"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po prirodi sam vedra osoba i jednostavno nisam tip modela koji je samo za određeni krug ljudi. Imam izgled i stas koji je marketinški dobar i simpatičan, to mi je drago. Sve što radim i privatno volim nositi. Liscu nosim i privatno, a drago mi je što sam im zaštitno lice, to je svojevrsni pečat ženstvenosti. Što se tiče Lisce, s obzirom na to da sam njihovo modno lice, ne smijem ništa tuđe nositi. Srećom torbice smijem. Ostala sam još sloboda za satove, hranu. Voljela bih kolače reklamirati, to bi bilo fora. Uskoro ću vam se smiješiti s jumbo plakata u Hrvatskoj i BIH. Baš me zanima kakav je osjećaj biti na jumbo plakatu, zanima me taj osjećaj kada sam sebe vidiš. Voziš se autocestom i vidiš se", rekla je Tina.

"Radit ću diplomski iz filma, nešto o zlatnom razdoblju Hollywooda"

Osim što snima kampanje, završava Pedagoški fakultet te je odabrala temu za diplomski. "Budući da sam pri kraju s fakultetom, već sam se odlučila iz čega ću raditi diplomski. Radit ću ga iz filmske kulture i odabrati nešto što ima veze sa zlatnim Hollywoodom, nešto o Marilyn Monroe", zaključila je lijepa plavuša. Njezina kolegica Ivana Delač Đolo otkrila nam je da joj ne nedostaje manekenski svijet.

Ivana Delač: Izgubila sam tri kilograma u pet dana

"Ne nedostaje mi, jučer sam se vratila iz Mostara i organizirala Sajam vjenčanja, a inače radim i na Riječkim stepenicama. Uvijek sam na modnoj pisti, ali iza kulisa, uživam gledati djevojke kako rade. Sa 31 godinom se ne osjećam kao netko tko bi mogao prešetavati po pisti. Naravno, dugo vremena mi je manekenstvo bilo ljubav i strast, malo mi ipak fali. Što se organizacije tiče, super sam se snašla, baš sam tip za organizaciju, za marketing. Posao mi je iz snova jer uživam, iako sam premorena većinu vremena. Tri dana nisam ništa jela ni pila, moram se hraniti mineralnima i vitaminima da bi vratila staru kilažu, izgubila sam tri kile u pet dana. Osim toga, imam i sina za kojim trčim i provodim vrijeme vani s njim", zaključila je simpatična Ivana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara