Tina Vukov: Glazba će pričekati, na redu su matura i prijemni

"Porinu u kategoriji debitanta sam se nadala, čak sam i kratki govor pripremila, ali nakon što su prozvali moje ime u kategoriji za najbolju žensku vokalnu izvedbu, ostala sam zapanjena", priča nam Tina Vukov o osvojenim Porinima.

"Jako mi je drago zbog svega toga, mislim da je (barem potajni) cilj svakog glazbenika dobiti Porina. Moji su mjesto našli u dnevnom boravku na polici", kaže Tina, ali ističe da će glazba nakratko pričekati, jer ju čekaju matira i prijemni ispiti. "Nadam se da ću upisati jezike, a dogodine, ako se stignem pripremiti, i muzikologiju", otkriva nam mlada pjevačica.

Da joj se glazba itekako uvukla u kožu, svjedoči i činjenica da je glazbeni odabrala za svoj "ispit zrelosti", a u maturalnom radu bavit će se Puccinijevim operama.

Za styling zaslužni redatelj i mamina teta

Njezin porinovski styling dočekan je na nož, jer ju, po mišljenju mnogih, čini starijom, no Tina ističe da je redatelj Krešo Dolenčić sugerirao što da odjene za dodjelu. "Režiser mi je rekao da je nastup zamislio u stilu 30-ih godina, pa mi je mamina teta Jadranka Mačukat sašila kostim. Ipak, ne namjeravam njegovati takav stil odijevanja", objašnjava Tina.

Na osvojenim Porinima čestitale su joj i školske kolege, ponosni što klupe dijele s nagrađenom i perpektivnom pjevačicom. "U školi su mi pljeskali, a čestitkama su se pridružili i neki profesori. Već su se navikli na to da sam u medijima", kaže Tina i dodaje da još nije stigla proslaviti osvojene nagrade, jer obaveza ima "preko glave".

D.K. 
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara