Tina Vukov: "Nemam menadžera, samo tatu"

SREDNJOŠKOLKA koja je zasjenila razvikana imena domaće glazbene scene u razgovoru za Index prenosi dojmove sa (zasad) najveće večeri svog života.

"Totalno sam zbunjena i nisam ovo očekivala ni u najluđim snovima" - govorila nam je simpatična cura, koja se još primjetno tresla, ne vjerujući da je slavila na prvoj polufinalnoj večeri.

Svi žele saznati nešto više o djevojci koja, iako skromna i povučena, doista ima lice za naslovnice. Prvo što pada na pamet je, je li zbog prezimena i profinjenog držanja, u srodnosti sa velikanom Vicom Vukovom.

"Da, Vice Vukov je stric mog tate." - rekla je uz smiješak, stidljivo pogledavajući na mobitel koji se užario od poziva.  

"Pohađam treći razred gimnazije i prije dvije godine sam nastupala kao 15-godišnjakinja i nisam ušla u finale", ali sad joj se san ispunio.

Uz pomoć kakvog estradnog klana, ili? "Nemam nikakav klan, sve je to samo glazba." - odlučno i energično je rekla u jedinoj rečenici gdje je i malo podigla ton.

Onda sigurno ima menadžera? "Nemam ni menadžera, sa mnom je samo tata".

Doista neobična pojava, mora se priznati, jer mnogi koji nisu niti upali u finale, a razvikani su i razvučeni po naslovnicama, doveli su sa sobom vojsku stilista i po nekoliko kofera.

"Kombinacija hrvatskog i talijanskog jezika u pjesmi mi se jako svidjela. Iako ne bih prognozirala ishod za sutra, mislim da nisam bez šansi." - zaključila je Tina.

Z.A.
Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara