Tinejdžerica prodaje nevinost preko interneta, početna cijena 100.000 dolara

Tinejdžerica prodaje nevinost preko interneta, početna cijena 100.000 dolara
Foto: Instagram

POD PSEUDONIMOM Siena Payton, osamnaestogodišnja djevica iz Penritha u Sydneyu, otvorila je internetsku stranicu na kojoj je pokrenula aukciju. Jedino što je u ponudi njena je nevinost, a ova djevojka nada se da će za nju dobiti 100.000 dolara.

Na ideju je, kako kaže, došla nakon što je u medijima čitala o aukcijama nevinosti. Zaintrigiralo ju je pa je nakon nekoliko mjeseci, po završetku srednje škole i s navršenih 18 godina, odlučila da je došao trenutak da svoju nevinost proda najboljem ponuđaču.  

"Čitala sam na internetu o tome kako mnoge djevojke prodaju svoju nevinost za milijune dolara i oduvijek mi se taj koncept činio zanimljivim", izjavila je Siena te dodala da su joj prijatelji pričali o tome i da su puni podrške.

Iako je nekima ova ideja bizarna, Siena cijeloj priči pristupa kao odličnoj financijskoj prilici.

"Ovo je za mene odlična prilika jer želim nastaviti sa školovanjem", rekla je za australski Daily Mail.

Prošlog tjedna Sieni je ponuđeno mjesto na studiju računarstva na Sveučilištu u Sydneyu.

"Moći raspolagati s tolikom svotom novca motivirat će me i za studij, ali i putovanja nakon kojih ću i dalje imati dovoljno novca koje mogu uložiti u karijeru", rekla je.

"Bitna mi je osobnost, ne izgled"

Payton je u studenom pokrenula web stranicu na kojoj se mogu dati ponude za njenu nevinost. Stranicu je podijelila na svojim društvenim mrežama i na Redditu, a stupila je i u kontakt s djevojkama i ženama koje su to već ranije napravile. Neke od njih za svoje djevičanstvo dobile su čak tri milijuna dolara. Za svoju je ponudu dobila brojne negativne i uvredljive komentare, no na to se ne obazire jer su "prave" ponude već počele pristizati. Dobila je ponude od tisuću, ali i 10, 15 i 30 tisuća dolara, a jedan ju je muškarac tražio da se seksaju bez zaštite, ponudivši da će joj nevinost platiti 15 tisuća dolara. Takvu ponudu je odbila jer na seks bez zaštite ne pristaje.

Na pitanje je li joj bitan izgled i dob i što joj je uopće bitno od muškarca s kojim će izgubiti nevinost, rekla je: "Bitna mi je osobnost, a ne izgled. S tom osobom ću stupiti u kontakt, zvat ćemo se video pozivom, pisat ćemo si... Nije sve u izgledu. Bitno mi je da osobu upoznam onakvom kakva je."

Također, iznos od 100 tisuća dolara nije fiksan, odnosno Siena kaže da  bi njoj bilo idealno ako se konačna ponuda približi tom iznosu.

"Nekima je nevinost bitna stvar u životu pa čekaju pravog i brak, ali meni je potpuno nevažna", rekla je, a njezine "kolegice" savjetovale su joj da će sve biti u redu dokle god bude sigurna u sebe i u ono što radi.

Na kraju svega Siena je poručila: "Mnogi vole etiketirati žene. Žene vole i znaju čitati knjige i raditi mnoge stvari među kojima je i uživanje u seksu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara