Tip ispričao što je Keanu Reeves učinio samo da mu da svoj potpis, priča je vrh

Tip ispričao što je Keanu Reeves učinio samo da mu da svoj potpis, priča je vrh
Screenshot: YouTube

KEANU REEVES jedna je od omiljenijih holivudskih zvijezda, a internet je prepun duhovitih priča o slavnom glumcu koje dokazuju koliko je on zapravo prizemljen i koliko su mu obožavatelji bitni.

Jedna od takvih priča pojavila se na Twitteru, a podijelio ju je James Dator koji je Reevesa upoznao kad mu je bilo samo 16 godina. Dator je tijekom srednje škole radio u jednom kinu u Sydneyju gdje se jednom usred prijepodneva pojavio Keanu Reeves.

Bila je 2001. godina.

"Radim, dosađujem se i odjednom ulazi tip u trapericama, kožnjaku i s jahačkom kacigom na glavi. Čudnom jahačkom kacigom. Trebalo mi je oko 30 sekundi da ignoriram kacigu i da shvatim da je to Keanu Reeves", započeo je Dator priču.

"Htio je kartu za 'From Hell', film Johnnyja Deppa. Toliko sam bio šokiran što je zvijezda ispred mene da sam učinio što bi svaki 16-godišnjak na mom mjestu učinio. Rekao sam da bih mu htio dati svoj popust za zaposlenike. To bi značilo da bi on morao potpisati list papira i da bih ja dobio autogram", objasnio je.

"'Ne radim ovdje', rekao je Keanu zbunjen mojom ponudom. Usplahirio sam se i naplatio mu po normalnoj cijeni. I sam sam sebe krivio što nisam nabavio autogram. Dvije minute kasnije začujem kucanje na vratašcima kutije gdje sam prodavao karte. Mislio sam da je moj šef. Bio je Keanu", kaže.

"'Shvatio sam da si vjerojatno htio moj autogram', rekao mi je on. 'Pa sam potpisao ovo', rekao mi je on i dao mi račun s obližnjeg štanda na koji se potpisao. Zatim je bacio sladoled u smeće i otišao pogledati film. Kasnije sam shvatio da je kupio sladoled koji nije htio samo da bi dobio račun da bi se mogao potpisati za 16-godišnjeg idiota", zaključio je priču tviteraš.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara