Tip iz Koreje zapjevao "Cesaricu" nasred Splita i oduševio: "Osjećao sam se kao Dalmatinac"

Tip iz Koreje zapjevao "Cesaricu" nasred Splita i oduševio: "Osjećao sam se kao Dalmatinac"

Screenshot: Youtube

MLADI putnik imao je plan - naučiti što više pjesama na stranom jeziku. Tako je tip iz Koreje koji se krije pod Youtube imenom Songjaemin stigao i u Hrvatsku, te je u Splitu zapjevao s profesionalnom klapom.

"Pjevam "Cesaricu" s profesionalnom klapom iz Splita!!! Možete li to vjerovati? Napokon imam priliku pjevati s pravim umjetnicima. Dogodilo se sasvim slučajno, prijatelj i ja planirali smo pjevati na tom mjestu koje se zove Vestibul a onda smo naišli na klapu koja tradicionalno izvodi a Cappella dalmatinske pjesme", počeo je svoju priču mladi Azijat.

"Isprva nisu razumijeli što želim, no kada sam zapjevao njima se svidjelo i odmah smo se uskladili. To je bilo posebno iskustvo za mene. Na trenutak sam se osjećao kao pravi Dalmatinac! Ovo je najbolji video koji sam ikad snimio i nikada neću zaboraviti taj trenutak, to je poseban poklon za kojih 100 dana putovanja", poručio je svjetski putnik koji je oduševio svojom izvedbom hita Olivera Dragojevića.

Za kraj je na hrvatskom poručio: "Hvala i vidimo se". Pokupio je pozitivne komentare, a mnogi su primijetili i kako se potrudio oko izgovora. Na kraju je od klape Vestibul dobio i CD na poklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Među pjesmama koje je naučio je i makedonska pjesma "Makedonsko devojce", slovenske pjesme "Siva pot", "Ti moja Rožica" "Zdravljica", talijanska "O Sole Mio", njemačka "99 Luftballons", te mnoge druge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara