Tipovi žena koje bi muškarci svakako trebali izbjegavati

Tekst: N.Š.
Foto: JLP


POTREBNO je mnogo iskustva i brojna razočaranja da bi muškarci shvatili kakve tipove žena treba izbjegavati, no prema tvrdnji portala za muškarce askmen.com, to može biti i vrlo lako. Usporedili su "problematične tipove žena" s poznatim holivudskim ikonama kako bi muškarci mogli lako identificirati probleme i dati petama vjetra.

Zellweger tip

Plavokosa glumica specijalizirala se za uloge žena koje su tipičan primjerak onih koje treba izbjegavati u širokom luku. U filmu "Jerry Maguire" glumila je ženu koja je strpljivo kod kuće čekala da voljeni muškarac dođe na vrata, prihvati njeno dijete i otkrije da je oduvijek želio biti dio te male obitelji. Pritom će naravno sinčić ili kćerkica, biti premladi da shvate kako on nije njihov pravi otac i prihvatit će ga kao da jest. Slična je i njena uloga Bridget Jones koja cijelo vrijeme čeka svog voljenog i ne osjeća se potpuna dok on ne naiđe.

Jolie tip

Iako izgleda čarobno, treba imati na umu da je Angelina Jolie nestabilna, tvrde autori teksta. Muškarce privlače njene brojne tetovaže, nesputanost, tajnovitost, ali sve to ima i svoju drugu stranu. Njen pustolovan duh, divlju narav i ljubav prema motorima, vrlo brzo može zasjeniti depresija kojoj je izrazito sklona. Njena opsesija smrću i gotičkom astrologijom, ubrzo će izbrisati sjećanje na sve lijepe trenutke provedene s njom. A ne treba zanemariti ni činjenicu da ponekad jednostavno izgleda kao ženska verzija vašeg omiljenog mehaničara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bancroft tip

Ako ste mlad muškarac, nikad nećete razumjeti njenu potrebu da vas neprestano požuruje. Hollywood često opisuje žene u zrelim godinama kao idealnu priliku za muškarca koji želi doživjeti seksualnu fantaziju. Ali to vrijedi samo za one dovoljno pametne da ne ulaze u vezu s njom. Ukoliko predugo ostanete s njom, kucanje njenog biološkog sata odzvanjati će vam u ušima, a ultimatumi će se nizati jedni za drugim. Ukoliko možete sve zadržati na razini avanture i biti sigurni da su joj sva djeca, negdje daleko na koledžu, možete doživjeti uzbudljive trenutke s njim. Nekad najljepša, zrela glumica svoje generacije, Anne Bancroft, izazivala je uzdahe brojnih muškaraca prije svoje smrti i bila ideal ženske ljepote u poznim godinama.

Curie tip

Ikona ženske inteligencije, Marie Curie fascinirala je svijet, pogotovo onaj muški, svojom pameću i postignućima. Ali, ukoliko izađete sa ženom koja vas je od početka privukla inteligencijom, ubrzo očekujte potpunu analizu svoje osobnosti koja će joj pomoći da vas smjesti u "ladice". Secirat će vas i ispitati iz svih kuteva te koristiti svoj doktorski um kako bi odvagnula koje su vaše mane i prednosti. Njen stan pun je bilježaka i papirića, dijagrama i grafičkih prikaza koji joj pomažu u analizi. Također, vaša će pametna izabranica napraviti petogodišnji plan za vaše "usavršavanje" i uskoro će svaki vaš seksualni fetiš uskoro postati manifestacija potisnute traume. Diplome koje joj vise po zidovima, tada vam neće izgledati tako impresivno kao na početku.

Autori zaključuju da sa ženama treba imati na umu dva pravila: "ako je cool i nema prtljage, izađite s njom" i "niti jedna žena nije savršena, ali barem treba izbjegavati stariju gospođu, opsjednutu gotikom koja ima četvero djece i doktorat iz psihologije".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara