Tipu se rugaju jer dva tjedna nije skužio što su mu podvalili, vidite li vi?

Tipu se rugaju jer dva tjedna nije skužio što su mu podvalili, vidite li vi?
Foto: Reddit

CIJELI ured jednog Kanađanina naveo ga je da vjeruje da je krastavac koji je dobio na poklon zapravo kaktus.

Muškarac po imenu Dave primio je dar od kolegice ranije ovog mjeseca - i čuvao ga je pokraj prozora dva tjedna prije nego što je saznao istinu. Tijekom tog razdoblja krastavac su potajno mijenjali svakih nekoliko dana.

Priču je podijelio korisnik Reddita čija supruga radi u tom uredu. "Tip u uredu moje žene još uvijek misli da je njegova nova biljka kaktus", napisao je. "Zapravo je krastavac koji se mijenja novim svaka dva dana... ovako je već dva tjedna", napisao je uz fotografiju.

A guy at my wife's job still think that his new plant is a cactus. It's actually a pickle that is replaced by a new one each 2 days... It's been like that for 2 weeks now. from r/funny

Za Bored Pandu korisnik Reddita Patrick objasnio je da je spačka počela kad je jedna žena u uredu pomislila kako bi bilo smiješno suradniku dati taj "poklon". "Zbilja mu se svidjelo i bio je sretan jer je dobio dar. Stavio ga je uz prozor blizu stola", rekao je te dodao kako se i ostatak ureda priključio šali.

Kad su se nakon jednog toplog vikenda vratili u ured, shvatili su da se "kaktus" osušio. "Dave je bio utučen", rekao je Patrick. "Djevojka je zatim došla 'zaliti' kaktus i on joj je objasnio: 'Vidiš, rekao sam ti da kaktus treba vode, sad je savršen.'"

Žena koja je dala Daveu krastavac planirala je nastaviti spačku. Htjela je zamijeniti krastavac većim kako bi izgledalo kao da je kaktus narastao. Još čudnije sve je postalo kad je žena počela sumnjati da Dave zna kako je riječ o spački te da se samo pravi da ne zna kako bi nasamario njih.

Patrick je otkrio da je žena tad pomislila da Dave zna pa mu je sve priznala. Ispostavilo se kako je on zaista bio uvjeren da je riječ o kaktusu. Korisnike društvenih mreža oduševila je priča, a Dave je postao predmet sprdnje online.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara