Tisuće ljudi pjevalo uz Harija: Golube, moj golube...

GRUPA Hari Mata Hari nastupila je u KC-u Dražen Petrović nakon dvadeset godina izbivanja sa hrvatske glazbene scene, a tisuće poklonika njihove glazbe dvosatnim su vriskanjem i pjevanjem bez imalo su im sumnje dale razlog za povratak pred našu publiku. "Zagrebe, sjajni ste!", poručio je oduševljeni Hari Varešanović, i sam (ugodno) iznenađen prijemom i popularnošću koju uživa u metropoli.

Iako u Hrvatskoj nije održavao koncerte, Hari Varešanović sa svojom je grupom posljednjih godina itekako prisutan na našoj glazbenoj sceni - snimio je duet s Ivanom Banfić, gostovao na Radijskom festivalu, a pjesmom "Lejla", predstavnicom Bosne i Hercegovine na Eurosongu, svojedobno je oduševio glasače iz Hrvatske, kao i dobar dio Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov koncert iz prvih su redova pratile brojne kolege, a neki su obožavatelji za hitove legendarne grupe potegli čak iz dijaspore. "Stigla sam maloprije iz Njemačke samo da vidim Harija. On mi je najdraži pjevač i tamo me u Muenchenu podsjeća na dobre stare dane", povjerila nam se vatrena obožavateljica koja je na koncert dovela i djecu, "kako bi konačno shvatili što je prava glazba".

D.K.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara