Tisuću kvadrata i bazen: Zavirite u raskošnu vilu novog Gospodina Savršenog

Tisuću kvadrata i bazen: Zavirite u raskošnu vilu novog Gospodina Savršenog
Foto: Press

OVE jeseni počinje druga sezona reality showa Gospodin Savršeni, a osim novog neženje i prezgodnih kandidatkinja, otkrivene su i nove lokacije za snimanje.

Uz to što će posjetiti bajkovite predjele diljem Lijepe Naše, nove će kandidatkinje živjeti u kući kao stvorenoj za romantične scenarije.

Nadomak centra metropole na zagrebačkim brežuljcima smjestila se luksuzna vila koja će postati dom novog Gospodina Savršenog, za čiju će se naklonost boriti 19 djevojaka, a sve kako bi pronašle pravu ljubav. 

Moderno uređena vila od gotovo 1000 četvornih metara prostire se iznad Zagreba, a okružuje je prostrano dvorište od gotovo 8000 kvadratnih metara s velikim bazenom od 200 metara i privatnim sunčalištem.

Iz nove vile Gospodina Savršenog pruža se pogled na cijeli Zagreb, a vilu i okućnicu krasi na stotine ukrasnih lampica i nekoliko tisuća svjećica koje stvaraju romantičan ugođaj. 

U tom će okruženju novi Gospodin Savršeni imati priliku bolje upoznati djevojke koje se nadaju da bi u showu mogu pronaći partnera za cijeli život.

Osim što će boraviti u tom raskošnom domu, Savršeni će odabrane kandidatkinje voditi na grupne i pojedinačne spojeve na mnoge prekrasne lokacije diljem zemlje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara