Tjedan mode u New Yorku: Joan Collins zablistala u crvenom

Tekst: P.R.
Foto: AFP

U NEW YORKU se, od 11. do 18. veljače, održava Tjedan mode.

Jedan od najutjecajnijih i najpoznatijih modnih događaja ove je godine u sjeni tragične smrti slavnog britanskog dizajnera Alexandera McQueena. Unatoč tome, modni su kritičari, stilisti, urednici, znalci i dizajneri pohrlili u Veliku Jabuku ne bi li zagrizli u dio modnog kolača i pokupili nove ideje i savjete koji će označiti iduću sezonu. 

Neki od slavnih dizajnerskih imena u čijim će se najnovijim kreacijama prošetati dugonoge manekenke su: Marc Jacobs, Ralph Lauren, Dona Karan, Zac Posen, Derek Lam, Jason Wu i Oscar de la Renta.

Kim Kardashian, Heidi Klum i Joan Collins predvodile "crvenu reviju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvi je dan održano nekoliko revija među kojima se istaknula atraktivna revija donjeg rublja "La Perla" te revija "Heart Truth Red dress Collection" održana kako bi skrenula pozornost žena diljem Amerike o važnosti brige za zdravlje svoga srca. Crvene haljine koje su nosile neke od poznatih dama poput Joan Collins i Kim Kardashian bit će prodavane na aukciji krajem veljače.

Britanska glumica još uvijek izgleda fantastično, što je dokazala prošetavši po pisti kraj upola mlađih kolegica. Slavna Alexis osamdesetih je proslavila jastučiće za ramena koje je nosila ispod haljina i sakoa i danas prati modu. Ova neponovljiva "baka" i sa sedamdeset i sedam godina izgleda odlično i ostaje jedna od modnih ikona.

I Naomi Campbell pomaže Haitiju

Za večeras je predviđena posebna revija humanitarnog karaktera slavne manekenke Naomi Campbell "Fashion For Relief-Haiti" na kojoj će zvijezde prošetati njujorškom pistom kako bi pomogle majkama i djeci, žrtvama potresa u Haitiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara