Tjelohranitelj Britney Spears dao otkaz jer ga je pjevačica seksualno napastovala?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

BIVŠI policajac Fernando Flores bio je tjelohranitelj Britney Spears no morao je dati otkaz nakon brojnih incidenata u kojima ga je pjevačica pokušavala zavesti, prenose mediji. Jedan Floresov prijatelj otkrio je The Sunu kako je pjevačica 29-godišnjeg tjelohranitelja stalno zavodila te kako je on smatrao da će dobiti otkaz ako ne prihvati njezinu igru. Napokon joj je prošloga tjedna rekao da daje otkaz, a sada razmišlja o tužbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raditi za Britney je jako teško. S njom se nositi prava je noćna mora, a njezini su osjećaji potpuno izvan kontrole", rekao je Floresov prijatelj. Otkriva kako mu je bivši tjelohranitelj povjerio da je Britney čak gola trčkarala po kući i izvikivala naredbe, a nakon toga ga je htjela odvući u svoju spavaću sobu. Pjevačica ga više nije smatrala samo zaposlenikom te ga je pokušala iskoristiti.

Maltretiranje je navodno trajalo mjesecima, sve dok Floresu nije dozlogrdilo toliko da je dao otkaz. Kap koja je prelila čašu bila je naredba Britneynog oca da pazi kako pjevačica više ne bi napuštala kuću bez donjeg rublja. 2007. godine još je jedan tjelohranitelj Britney Spears dao otkaz tvrdeći da više ne može podnijeti pogled na pjevačicu kako gola hoda po kući.     

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara