Tko je cura Gorana Bogdana? Prelijepa glumica snimala je i eksplicitne scene

Tko je cura Gorana Bogdana? Prelijepa glumica snimala je i eksplicitne scene
Foto/Screenshot: Armin Durgut/PIXSELL/YouTube

SRCE jednog od najvećih zavodnika u regiji, Gorana Bogdana, osvojila je prelijepa beogradska glumica Jovana Stojiljković. Jovana je od Gorana mlađa 12 godina, a u Srbiji je poznata i hvaljena glumica. Jovana se na filmsku scenu probila ulogom u filmu Panama 2015. godine, u kojemu je snimila nekoliko scena eksplicitnog seksa s glumcem Slavenom Došlom.

"Prvi put mi je bilo stvarno neugodno, ali kasnije smo se oslobodili, opustili i uživali. Scene su bile pune emocija. Vjerovala sam redatelju Pavlu Vučkoviću i kada sam pristala na tu ulogu nisam uopće razmišljala o scenama seksa. Kasnije sam vjerovala i Slavenu. Bilo nam je važno da smo slobodni, da to djeluje što autentičnije, realističnije i mislim da smo se snašli. Mislim da smo na kraju baš uživali u tim scenama", rekla je tom prilikom Jovana.

Osim u Panami, Jovana je glumila i u hvaljenom filmu Južni Vetar, a Bogdana je upoznala tijekom snimanja Senki nad Balkanom.

Glumica je neko vrijeme bila u vezi s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem kojeg je upoznala na vjenčanju još jednog košarkaško-glumačkog para, Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara