Tko je fatalna Lauren, žena zbog koje će šef Amazona izgubiti 500 milijardi kuna

Tko je fatalna Lauren, žena zbog koje će šef Amazona izgubiti 500 milijardi kuna
Foto: Guliver Image/Getty Images

ŠEF AMAZONA, Jeff Bezos, najavio je razvod od supruge MacKenzie s kojom je u braku bio 25 godina. Naravno, budući da nisu potpisali predbračni ugovor, nagađa se da će Bezos u razvodu izgubiti polovinu svog bogatstva, točnije, oko 500 milijardi kuna. 

Ljubavnica zbog koje je i došlo do razvoda je Lauren Sanchez, a svi odjednom žele doznati sve o "ženi vrijednoj milijarde dolara". 

Pa krenimo redom. 

1. Lauren je 49-godišnjakinja i otprije ima troje djece. 

2. Bila je jedna od voditeljica jutarnjeg showa "Good Day LA" na Fox 11. 

3. Studirala je na sveučilištu Southern California, a tijekom studiranja bila je i pripravnica na televizijskoj postali Channel 13. 

4. Licencirani i je pilot, a dozvolu za helikoptere dobila je 2016. Budući da joj je otac bio instruktor letenja i mehaničar koji je renovirao avione, oduvijek je imala strast za letenjem. Leti od 2011. 

5. Bila je konzultantica Christopheru Nolanu tijekom snimanja filma "Dunkirk". 

6. Bezos ju je angažirao da iz zraka snimi njegovu kompaniju Blue Origin. 

7. Surađivala je s redateljicom filma "Miss Bala", Catherine Hardwick, a bila je producentica za snimanje scena iz zraka. 

8. Prije tri godine pokrenula je i vlastitu kompaniju Black Ops Aviation koja se bavi snimanjem iz zraka. Do sad je već snimala Amazon, Netflix i Fox. 

9. Glumila je TV voditeljicu u filmovima Fight Club, The Day After Tomorrow i Fantastic Four, a samu sebe glumila je u filmovima Ted 2 i The Longest Yard. 

10. Bila je prva voditeljica serije "So You Think You Can Dance", ali prestala je snimati nakon rođenja drugog djeteta. 

11. Bila je gostujuća suvoditeljica emisije "The View" od 2000. do 2014.

12. Za Patricka Whitesella udala se 2005., a počeli su odvojeno živjeti prošle jeseni. Inače, Whitesell je jedan od izvršnih direktora agencije WME za koju su, između ostalog, potpisali i Matt Damon, Christian Bale i Hugh Jackman. 

13. Njihovo vjenčanje bilo je prepuno zvijezda, a došli su i mnogi Whitesellovi klijenti kao što su Matt Damon, Ben Affleck, Jennifer Garner, Jessica Alba i mnogi drugi. 

Sanchez je u jednom intervjuu izjavila: "Uvijek sam pitala prijateljice kako znaju da su upoznale onog pravog. Onda sam upoznala Patricka i bilo mi je jasno". 

14. S Bezosom nije ušla u vezu sve dok nije prekinula s Whitesellom. Patrick i MacKenzie mjesecima su znali za njihovu vezu. Trenutno je u procesu razvoda od Whitesella. 

15. Kad je bila u braku s Whitesellom, par je bio u vrlo dobrim odnosima s Bezosom, a više su puta viđeni zajedno na raznoraznim eventima. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara