Tko s djecom spava, popišan se budi: Navodni pedofil R Kelly potplatio žrtvu

KAKO se suđenje reperu osumnjičenom za pedofiliju R. Kellyju bliži kraju, potresaju ga novi skandali - navodno je Kellyjev pomoćnik platio izdašnu svotu ženi koju je tužiteljstvo pozvalo da protiv njega svjedoči. Sud mu, pišu američki mediji, trenutno nije previše naklonjen - njegov zahtjev za odgodom je odbijen, pa se čini kako šestogodišnjoj sapunici uskoro napokon dolazi kraj.

Naime, dotična žena tužiteljstvu je ponudila video zapis na kojem se ona i Kelly seksaju s kćeri jednog od njegovih suradnika, koja je u vrijeme nastajanje vrpce bila maloljetna, te je imala svega trinaest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka je navodno iznimno loše tehničke kvalitete, ali, što se tiče seksa, konzervativnu porotu bi mogla oboriti s nogu - navodno sadrži scene u kojima djevojka, uz zvukove Britney Spears, časti Kellyja "zlatnim tušem", ili kako god se naziva seksualna praksa u kojoj osoba urinira po svom seksualnom partneru.

Sud od svjedokinje očekuje da potvrdi autentičnost snimke, ali bi ona, kako se šuška kuloarima glazbenog svijeta, od svjedočenja mogla odustati. Odnosno, htjela bi odustati ali sud joj je već poziv uručio, tako da je obveznaispuniti svoju građansku dužnost. Tužiteljstvo pak strahuje da bi svjedokinja, nakon naglog podebljanja bankovnog računa, od tužbe mogla odustati, te da bi zbog pomanjkanja dokaza Kellyja mogli umjesto iza rešetaka, poslati da nakon koncerata i dalje radi "sumnjive stvari".

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara