Tko su najbolje odjeveni frajeri na svijetu?

"Nijedan Bond nakon Seana Conneryja nije tako dobro nosio odijela. Pristaju mu jer izgledaju kao nadogradnja onoga što Craig inače nosi", obrazložio je časopis GQ izbor Daniela Craiga za najbolje odjevenog celebrityja u 2006. godini. Slijedi ga David Cameron, predsjednik britanske Konzervativne stranke, kojeg GQ ističe kao jednog od rijetkih političara koji vodi računa o izgledu i stilu.

Među deset najbolje odjevenih našli su se i nesuđeni Bond, glumac Clive Owen, zatim britanski ljepotan Jude Law te, naravno, David Beckham. Princ Harry na desetom mjestu prvi je pripadnik kraljevske obitelji koji se našao na ovoj top listi, a brata Williama nadmašio je čak za 21 poziciju.

Najgore odjevenim proglašen je britanski voditelj Russel Brand, koji za sebe voli reći da se odijeva kao "sado-mazo Willy Wonka". Top lista najgore odjevenih obiluje imenima uglavnom nepoznatim izvan područja Velike Britanije, ali na peto se mjesto smjestio dobro nam poznati Pete Doherty, čiji "narko look" očito ne nailazi na odobravanje kod modnih kritičara.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara