"To je za socijalnu": Zbog detalja na ovoj fotki Elle Dvornik nastala rasprava

"To je za socijalnu": Zbog detalja na ovoj fotki Elle Dvornik nastala rasprava
Foto: Instagram

ELLA DVORNIK na Instagramu je objavila fotografiju svog supruga Charlesa Pearcea i kćerkice Balie u kuhinji i time pokrenula raspravu kakva valjda može nastati samo na Instagramu.

Naime, neki su u pozadini Elline fotografije na kojoj Charles i Balie metu uočili - neoprano suđe u pozadini i odmah iskomentirali da ih treba "preusmjeriti" na pranje suđa. 

"To nije suđe, to su ukrasi", napisala je Ella pa dodala: "To staviš da socijalna služba vidi da kuhaš, a jedeš s poda."

Odmah je krenula rasprava u kojoj je mnogo više bilo onih koji nisu mogli vjerovati da je netko zaista primijetio neoprano suđe.

"A Ella, da nije bilo suđa, rekli bi da ti obitelj gladuje i da žive od zraka. Nikako na zelenu granu", "Ja citam silne komentare uvezi sudja i kontam se : ono, fakat zene kod vas sto vidite sigurno nikad nema sudja", "Vi ste pored ovakve sreće i ljepote skuzili suđe..meni to nije normalno,nešto nije u redu s vama..  top slika", "bas tako... Znate ono, zlo vidi zlo.. Ljubav i sreća vide, ljubav i sreću... Ono što si, to vidiš...", bili su samo neki od komentara, a komentar u vezi s neopranim suđem na kraju je izbrisan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara