To sam ja: Djevojke se "počupale" oko Dorijana Elezovića

U KUĆI balkanskog reality showa "To sam ja" nastala je velika svađa kada je moderator Dorijan ušao u kuću kako bi odredio zadatak na temu "natjecateljski duh".

Svađa je započela kad je Makedonka Jana rekla da je Josipa jako zaljubljena u Dorijana, ali i da Mirela oko njega "skakuće" te ga je uspjela i osvojiti.

Jana tvrdi da "iz pouzdanih izvora" zna kako se Dorijan redovito kreće iza ogledala u kući te slika Mirelu svojim osobnim foto aparatom. Na opće iznenadenje Admir je bio prvi koji uputio ljutiti pogled Dorijanu, što voditelja nije naročito zabrinulo.

Hrvatska predstavnica Josipa uglavnom burno sanja, pa tako noćima bunca i vrti se po krevetukao da ima seksi snove, a na pitanje koga sanja, odgovorila je samo da ne smije reći.

Muški natjecatelji i dalje rade diverzije, ovaj put su cijelu kuhinju ogradili su inventarom s donjeg kata te napisali poruku kojom obavještavaju djevojke da zako izražavaju nezadovoljstvo s njihovim kuhanjem i pospremanjem.

Kako je ostalo još samo nekoliko dana do kraja showa u kući je sve nemirnije, a kandidati su se grupirali protiv makedonskih predstavnika, Jane i Dragog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara