To sam ja: Ispali Srbin i Romkinja

U JUGONOSTALGIČNOM reality showu "To sam ja" došlo je do prvog ispadanja kandidata. Luksuznu vilu u Skopju tako su napustili predstavnici SiCG i romske manjine, Mićo i Sanela, o čemu su odlučili gledatelji telefonskim glasanje.

Mićo je bio siguran da se radi o šali i nije najprije vjerovao da je upravo on gubitnik, dok se oko Sanele napravila prava drama. Sve su je djevojke zagrlile, te očajno plakale i jecale, kao da ju vide posljednji put u životu.

Dok je Mićo krenuo spremati svoje stvari , Sanela je s djevojkama plakala, jer je htjela svoje zadnje sekunde u kući provesti s njima.

Zanimljivo je i to da su hrvatske predstavnike, Edisa i Josipu, spasili glasovi gledatelja iz Makedonije, koji itekako simpatiziraju naše predstavnike u showu "To sam ja".

Usput budi rečeno, unatoč početnim trzavicama između hrvatskih predstavnika, Josipa i Edis bitno su poboljšali svoj odnos, pa su s vremenom postali dobri prijatelji.

Novu godinu u skopskoj vili kandidati su dočekali uz zvuke narodnjaka, ali bilo je tu i glazbe Dine Dvornika, Giuliana te Saše, Tina i Kedže. Zanimljivo je da su u ponoć svi ukućani otpjevali svoje nacionalne himne, osim predstavnika SiCG, koji nemaju himnu, a pjesmu "Hej Slaveni" nisu željeli pjevati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara