Todorićeva kći se na Instagramu ulizuje Modriću: "Danas se srame svi koji su ga blatili"

Todorićeva kći se na Instagramu ulizuje Modriću: "Danas se srame svi koji su ga blatili"
Screenshot: Youtube/FAH

NAKON što je s pola milijuna navijača na Trgu bana Jelačića dočekala naše Vatrene, Iva Todorić se na Instagramu odlučila posebno osvrnuti na kapetana naše reprezentacije, Luku Modrića. 

Objavila je fotku na kojoj Modrić pozira s njenim sinom i obračunala se sa svima koji su donedavno Modriću zamjerali njegovo svjedočenje na suđenju Zdravku Mamiću. 

"Ne tako davno, nije bilo medija koji nije optuživao Luku Modrića, sramota je bila i tada dirnuti u ovakvog čovjeka i sportaša. Vjerujem da se svi ti danas srame sebe koji su ga blatili, jer Luka je zaslužio samo jedno, da mu se svi poklonimo. Veliki čovjek, najveći hrvatski sportaš! Hvala ti Luka što svojim primjerom služiš našoj djeci", napisala je Iva u borbenoj objavi. 

Njeni pratitelji nisu dobili priliku reći što misle o njenoj izjavi jer je Iva za ovu objavu isključila mogućnost komentiranja, a isto tako je zabranila objavu svojih fotografija. 

Dodala je i fotku gdje ona i sin poziraju s izbornikom Dalićem pa i njega počastila komplimentima. 

"Da nemam upornog sina i dragog mi Luke Modrića (Luka, hvala ti) ne bih imala prilike stati pored Zlatka Dalića, čovjeka koji je pokazao da vjerovati u Boga je početak i kraj svega. Zahvalila sam mu se upravo na tome, što je vratio vjeru našem narodu", napisala je ona. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara