Tom Cruise krstari južnim Jadranom

TOM CRUISE krstari južnim Jadranom oko Dubrovnika na luksuznoj jahti "Arctic P" u društvu svoje majke Mary Lee Mapother, ali bez bivše supruge Nicole Kidman i djece kako se nagađalo, objavljuje sutrašnji hrvatski tisak.

Jutarnji i Večernji list u prvim izdanjima navode da je poznati glumac sletio u subotu ujutro u dubrovačku zračnu luku privatnim zrakoplovom "Glastrom". Zatim se Cruise uputio u Cavtat gdje se ukrcao na supermoderno uređenu jahtu "Arctic P" dugu 88 metara i sagrađenu prije 35 godina i isplovio prema Elafitima, Mljetu i Korčuli.

Tu je jahtu 1995. kupio australski multimilijarder Kerry Packer i za njezinu obnovu je u Njemačkoj potrošio više od 20 milijuna dolara, a riječ je zapravo o jednom od nekad najvećih remorkera.

Hollywoodska mega zvijezda Tom Cruise boravio je ovih dana na filmskome festivalu u Veneciji gdje je predstavio svoj najnoviji film "Collateral".


Ipak, Cruise nije jedini predstavnik svjetskoga jet-seta koji krstari morem oko Dubrovnika jer mediji spominju i ruskoga milijardera Romana Abramoviča koji Jadranom krstari na svojoj megajahti "Pelorus" i koji se, navodno, očekuje i na večerašnjem dubrovačkom koncertu svjetski poznatoga violinista Juliana Rachlina.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara