Tonči Huljić je neutješan zbog Olivera: "Sad iden plakati"

Tonči Huljić je neutješan zbog Olivera: "Sad iden plakati"
Screenshot: Youtube

RIJETKI su oni koji su danas ostali ravnodušni na vijest o smrti legende hrvatske glazbene scene Olivera Dragojevića.

Pjesmama hrvatskog morskog vuka opraštaju se mnogi na društvenim mrežama, a svoje osjećaje podijelila su i brojna glazbena imena, među kojima su i Petar Grašo, Danijela Martinović, Jelena Rozga, Tonći Huljić i mnogi drugi.

''Otišao je čovjek koji je obilježio moj život na gotovo svim nivoima. Prvi je prepoznao talent u meni, prvi uzeo moju pjesmu kako šestogodišnjaku i pokazao mi put kojim idem i danas. O našim druženjima i druženjima s njegovim sinovima dok smo bili djeca mogao bih pričati dugo, ali neka to ostane zatvoreno u mojoj riznici dragocjenih sjećanja. Bez Olivera ja ne bih bio isti'', napisao je Grašo na svom Facebook profilu dodajući kako je među stvarima koje čine život kao što su jutarnja kava, kiša i sunce, postojao i Oliver.

U šoku nakon vijesti o Oliverovoj smrti bila je i Danijela Martinović.

''Koliko god učila i pripremala se, čini mi se da na neke životne epizode nikada neću biti spremna. Sve se u meni opire. Hvala za sve i do viđenja Stari'', napisala je Danijela ispod fotografije na kojoj pozira sa splitskom legendom.

Kratak je bio Tonći Huljić ne skrivajući suze koje su potekle danas.

''Sve smo jedan drugom rekli za života. Razumjeli se i kad se nismo razumjeli. Sad idem plakati. Pozdravi naše tamo gdje ideš'', napisao je pjevač.

A lijepe riječi Oliveru posvetila je i Jelena Rozga.

''Moj lipi anđele, zbog tebe ćemo uvijek vjerovati u ljubav. Hvala ti za sve. Tugu ni opisati ne mogu. U mislima sam s obitelji'', objavila je pjevačica na Instagramu ispod Oliverove fotografije.

Od morskog vuka oprostila se na Facebooku i Alka Vuica.

''Uvijek ću pamtiti naša predivna druženja iz kojih je proizašla i ova pjesma'', napisala je Alka uz Oliverovu pjesmu Lijepa bez duše.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara