Tony Cetinski podivljao: "Novinarsko-udbaško-uredničke p...ke, ne znam što se čeka s lustracijom"

Tony Cetinski podivljao: "Novinarsko-udbaško-uredničke p...ke, ne znam što se čeka s lustracijom"

Foto: Facebook

TONY CETINSKI odlučio se na Facebooku obračunati s novinarima i urednicima, a sudeći po onome što je napisao suđenje njegovim roditeljima Vinki i Mirku dobilo je za njih pozitivan ishod.

Tonyjevu objavu prenosimo u cijelosti.

"Jedno pitanje za dobro jutro. Kad netko nekoga blati i optužuje ( slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke a kad nekoga oslobode svih optužbi onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke!

Moj zaključak je da ste potplaćena i neprofesionalna stoka! ( čast iznimkama )

PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA ĆE I PO VAS STIĆI.

No zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi.

Ne znam što se čeka sa tom LUSTRACIJOM ali ona je nužna zbog budućnosti svih naših poštenih i krivooptuženih građana.

Pa da onda vidim te velike uredničke genijalce koga će prije od svojih mecena staviti na naslovnice i na stup srama.

Dao Bog da vas voda odnijela će se pjevati a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno", napisao je.

Njegovi obožavatelji i prijatelji su ga podržali, a među njima i bivši boksač Damir Škaro koji mu je poručio da dobrotu ne treba rasipati na sitne prodane duše.

"Ne možeš samo dobrotom jer na to i računaju npr ateisti u čijoj sam blizini živio nažalost. Oni računaju na to što smo mi katolici kao glupi i dobri. Zaboravljaju da je i batina došla iz raja", odgovorio je Tony.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara