Tony Parker: Razvod je bio težak, ali život ide dalje, učim na vlastitim pogreškama

Foto: JLP

PO PRVI put nakon razvoda od lijepe glumice Eve Longorie košarkaš Tony Parker progovorio je u medijima o bračnom krahu. Parker je kazao kako "uči na svojim pogreškama" te kako se posvetio karijeri kako bi "pobjegao od privatnih problema". Tony i Eva su, podsjetimo, u vezi bili sedam godina, od čeka u braku tek nešto više od tri.

U razgovoru za francusku radijsku postaju Europe1, Parker je izjavio: "Razvod je bio težak, ali život ide dalje. Baš kao i drugi, naučio sam da je život pun iskustava i da učiš na vlastitim pogreškama. I nastavljaš. Nitko nije savršen. Nikad nije lako. Uvijek sam imao sreće u životu. Imam super obitelj i prijatelje, a to je najvažnije. Kad pogledate oko sebe i vidite što se sve događa u svijetu, koliko je bolesne djece, koliko ljudi sa stvarnim problemima, nemam se pravo žaliti".

Ovih je dana Longoria priznala kako je nakon Parkera ponovno pronašla ljubavnu sreću, ovog puta s mlađim bratom glumačke kolegice Penelope Cruz, 25-godišnjim Eduardom. "Teško je krenuti ispočetka.... ali život ide dalje. Molim se za snagu, hrabrost i mudrost na svom novom putovanju kroz život", napisala je na svom Twitter profilu 35-godišnja glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara