Top 5 filmova nakon kojih bi trebao uslijediti vatreni seks

Tekst: I.M.
Screenshot: Youtube

POZNATI časopis za muškarce Ask Men objavio je listu Top 5 filmova idealnih za večernje druženje koje bi trebalo rezultirati seksom. Filmovi su, tvrde, bezvremenski i garantiraju valjanje po plahtama dugo u noć. Ako "recept" ne upali, bar ćete se dobro zabaviti.

1. Dirty Dancing

Očekivano, na prvom mjestu liste se našao klasik iz 80-ih, "Dirty Dancing" (u hrvatskom prijevodu "Prljavi ples"), koji s razlogom nosi naziv "bezvremenskog filma". Rijetko tko još nije uživao u plesnoj ljubavnoj priči Jennifer Grey, koja je utjelovila Frances "Baby" Houseman, te instruktora Johnnyja Castlea, kojeg je odglumio Patrick Swayze.

2. Mr. & Mrs. Smith

Film "Mr. i Mrs. Smith" označio je početak Brangeline i kraj veze Brada Pitta i Jennifer Aniston. John (Brad Pitt) i Jane (Angelina Jolie) par su koji je upao u dosadnu bračnu kolotečinu. Pokušaji da ubiju jedno drugo završavaju vrućim seksom u kuhinji.

3. Eyes Wide Shut

Na trećem mjestu liste našao se film "Eyes Wide Shut" (u hrvatskom prijevodu "Oči širom zatvorene"). Tom Cruise i Nicole Kidman utjelovili su bračni par suočen sa lažima, tajnama i ubojstvom. Riječ je o posljednjem filmu Stanleyja Kubricka, a kritičari ga smatraju dokazom da Kubrick "nije omekšao pod stare dane".

4. Suspiria

Talijanski horor "Suspiria" našao se na četvrtom mjestu liste Top 5 filmova koji garantiraju valjanje po plahtama dugo u noć. Tajne, nasilje i ubojstvo. Glavni lik u filmu je studentica koja se upisuje na glazbenu akademiju u Njemačkoj. Mlada balerina svjedoči sablasnim događajima.

5. The Fabulous Baker Boys

"The Fabulous Baker Boys" je američka romantična drama u kojoj glume braća Bridges, Jeff i Beau, te Michelle Pfeiffer. Dvojica braće, jazz pijanista, zaljubljuju se u prekrasnu pjevačicu, bivšu eskort damu. Iako pokušavaju bratski odnos staviti ispred požude, Michelle među braću Bridges unosi sjeme razdora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara