Top nagrada u australskom časopisu - silikonske grudi

Top nagrada u australskom časopisu - silikonske grudi

AUSTRALSKI časopis za muškarce Zoo Weekly otvorio je nesvakidašnji natječaj, koji je prenerazio medicinske stručnjake - pobjednik dobiva 10.000 australskih dolara (oko 45.000 kuna) za nove silikonske grudi svoje djevojke.

No, ministar Graham West, zadužen za klađenje i igre na sreću, nije baš oduševljen natječajem te je naredio istragu kako bi se vidjelo je li natječajem prekršen Zakon o igrama na sreću, koji zabranjuje dodjeljivanje kozmetičke operacije kao nagrade.

"Nemoguće je izmisliti romantičniji dar od novih implantanata. To je dar koji nastavlja darivati", rekao je urednik Zoo Weeklya Paul Merrill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Sydney Morning Herald Merrill je rekao kako je natječaj u potpunosti legalan jer se nudi novčana nagrada. "Ako iznos žele potrošiti na operaciju, mogu. Bez brige, provjerili smo sve zakone", izjavio je.

Predsjednik australske Udruge plastičnih kirurga Howard Webster je rekao da će bilo kojem liječniku koji izvede plastičnu operaciju u sklopu nekog natječaja biti oduzeta licenca.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara