Tošina posljednja pjesma izravno postala broj jedan hrvatske nacionalne top liste

Tošina posljednja pjesma izravno postala broj jedan hrvatske nacionalne top liste

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

POSLJEDNJA pjesma Toše Proeskog, "Još uvijek sanjam da smo zajedno", izravno je ušla na prvo mjesto nacionalne top liste HrTop20. Time je Toše oborio još jedan rekord na top ljestvicama u Hrvatskoj. Pjesma "Još uvijek sanjam da smo zajedno" dolazi s istoimenog albuma na kojem su pjesme koje je skladao Toše otpjevali Aki Rahimovski, Nina Badrić, Tony Cetinski, Kaliopi, Bojan Marović, Elena Risteska, Jelena Tomašević i Boris Novković.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ovo je prvi takav slučaj u povijesti emisije HrTop20, koja se emitira već sedam godina. I ranije su pjesme u vrlo kratkom roku znale osvojiti slušatelje, ali nikome još nije uspjelo ući izravno na broj jedan ljestvice koju se dobiva zbrajanjem lista šezdesetak radijskih postaja iz cijele Hrvatske", rekao je urednik i voditelj emisije, Dalibor Petko.
 
Toše Proeski svojim je pjesmama osvojio simpatije hrvatske publike i postao miljenikom top ljestvica diljem Hrvatske. Četiri godine za redom na godišnjim listama Hr Topa 20 imao je hit godine: "Srce nije kamen" (2006.), "Igra bez granica" (2007.), "Srećo ne krivi me" (2009.), a prije dvije godine Tošine su pjesme zauzele broj jedan u oba izdanja HrTopa20: "Još i danas zamiriši trešnja" (pop rock) i "Nesanica" (zabavna ljestvica).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara