Trailer za seriju koja bi mogla biti veći hit od Igre prijestolja očarao ljude

Trailer za seriju koja bi mogla biti veći hit od Igre prijestolja očarao ljude
Screenshot: YouTube

STIGAO je novi trailer za seriju koja bi mogla postati jedan od najvećih hitova koje je televizija ikad vidjela. "The Mandalorian" je prva igrana serija smještena u univerzum Star Warsa, no već iz prvog trailera bilo je jasno da to neće biti "Zvjezdani ratovi" na kakve ste navikli. 

Serija prati usamljenog odmetnika ili Mandaloriana (Pedro Pascal, Oberyn Martell iz "Igre prijestolja"), a njezin tvorac Jon Favreau objasnio je kako se mnogo temelji na Lucasovim idejama, ali i da to neće biti "Zvjezdani ratovi" na koje su fanovi navikli.

"Nakon priča o Jangu i Bobi Fettu, u svemiru 'Ratova zvijezda' pojavljuje se još jedan ratnik. 'Mandalorian' se događa nakon pada Carstva i prije nastanka Prvog reda. Pratimo tragove usamljenog odmetnika u udaljenim dijelovima galaksije daleko od vlasti Nove Republike", piše u sinopsisu serije.

Prije dva dana objavljen je drugi trailer za seriju i već ga je pogledalo više od šest milijuna ljudi. "The Mandalorian" je ujedno i jedna od velikih uzdanica novog streaming servisa Disney+ koji s radom počinje u studenom. Serija će s emitiranjem početi 12. studenog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara