Transformeri javno izvrijeđali "hladnu kuju" Megan Fox

Tekst: V.V.
Foto: JLP

"MICHAEL BAY je poput Hitlera i Napoleona... Raditi s njim je prava noćna mora", izjavila je nedavno Megan Fox i tako se okomila na redatelja filma "Transformers", čovjeka koji je zaslužan za njezin planetarni uspjeh. Međutim, nije ovo prvi put da se Megan javno obračunava sa svojim iskusnijim, poznatijim i bogatijim kolegama, čije postupke, izgled ili ponašanje nerijetko javno i (otvoreno) komentira.

Umislila da je Angelina Jolie

Njima je sada, očito, puknuo film - ekipa "Transformersa" objavila je javno pismo upućeno seksipilnoj ljepotici, a u njemu ne štede riječi i uvrede na račun svoje (bivše) kolegice. "Michael je ovoj djevojci dao priliku života. Svima je govorio da mu vjeruju, da ta mlada glumica nešto vrijedi. Bila je nova Angelina Jolie... Čekajte malo, ona nije nova Angelina. Naime, Angelina je profesionalna", pišu ljutiti Transformeri i nastavljaju:

"Ona je nezahvalna toliko da ne možete ni zamisliti. Ne zanima je nitko oko nje. Nikoga ne cijeni, nikoga ne sluša. Mnogi misle da zapravo mrzi svoj posao. Uvijek kasni na snimanje. Možda će jednoga dana naučiti, možda neće zauvijek biti takva. Zasad, ona je jedna hladna, bezobrazna i proračunata kuja. Megan ima prekrasne oči i ravni trbuh koji prskamo glicerinom. Ima i glupu tetovažu Marylin Monroe koju prekrivamo da bi mame bile sretne i zadovoljne", stoji u otvorenom pismu filmske ekipe.

Shizofrenična Megan smišlja nove provokacije

Megan, koja je nedavno svijetu objavila da boluje od shizofrenije, na ovu provokaciju još uvijek nije odgovorila, ali vjerojatno zato što još nije smislila kako ponovo i još jače  uvrijediti svoje bivše kolege. Ne sumnjamo da će paljba biti i više nego vatrena, uzimajući u obzir da su glupi istupi u javnosti sastavni dio njezine filmske karijere, a hoće li je ovaj negativni publicitet ostaviti bez uloge kultne Catwoman u sljedećem Batmanu odlučit će redatelj Christopher Nolan, koji tek okuplja ekipu za svoj novi film.

Naime, iako ništa  nije službeno potvrđeno, šuška se da će baš Megan biti odabrana za ovu ulogu zbog svojeg nevjerojatnog seksipila, koji je glavni (prikriveni) adut mačkice u pripijenom PVC odijelu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara