Traži 650 tisuća kuna od McDonald'sa zbog onog što tvrdi da je našao u šejku

Traži 650 tisuća kuna od McDonald'sa zbog onog što tvrdi da je našao u šejku
Foto: Kenneth Moyer

MUŠKARAC iz Ohija tuži McDonald's jer tvrdi da je pronašao živog miša u čokoladnom šejku.

Kenneth Moyer Jr (43) od popularnog lance brze prehrane traži 100 tisuća dolara ili više. On kaže kako je popio većinu šejka prije nego što je shvatio da se unutra nalazi glodavac.

Građevinski radnik kupio je šejk 15. prosinca u drive-through poslovnici McDonald'sa u Akronu. Kaže kako je vozio doma i pijuckao shake, kad je shvatio da mu se slamčica stalno začepljuje.

"Iritirala me slamčica. Nisam razmišljao o tome", rekao je Arkon za Beacon Journal. Kaže kako je odvezao doma prijateljicu, a kad se vratio u svoje vozilo nekoliko minuta kasnije po cigarete vidio je da se nešto kreće.

Kad je otvorio poklopac vidio je živog miša. Zatim je nazvao djevojku i rekao joj da pogleda. 

Moyer tvrdi da se razbolio taj dan i da je povraćao.

Kaže kako se isti dan vratio u McDonald's te objasnio menadžeru što se dogodilo. Izvješća kažu kako je menadžer optužio Moyera da je miša stavio u čašu sam.

Moyer je kasnije smrznuo čašu i miša i njegov odvjetnik poslao je to na testiranje.

Suvlasnik franšize Rubber City Arches, Carl Blickle, osporava Moyerove tvrdnje, navodeći kako su "izmišljene i lažne".

Christina Joliat, Moyerova trenutna odvjetnica, kaže kako je McDonald's uspio osporiti Moyerove tvrdnje jer je u početku "greškom" rekao kako je čašu ostavio bez nadzora sat vremena.

Ona kaže da je shvatio kako je čaša izvan njegova pogleda bila "najviše deset minuta".

Moyer i Joliat sad čekaju rezultate testiranja čaše, a žele i snimku s nadzorne kamere. "Želimo taj video. Želimo vidjeti što se dogodilo", rekla je odvjetnica.

"To će sve raščistiti".

"U ovom području poslužujemo hranu više od 55 godina, postavili smo čistoću i sigurnost kao prioritete i ponosni smo na rezultate. S nestrpljenjem očekujemo priliku da podijelimo činjenice na sudu", rekao je suvlasnik franšize Rubber City Arches, koja upravlja s 24 restorana diljem Ohija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara