Tražite savršeni poklon? Upravo ste ga našli

Tražite savršeni poklon? Upravo ste ga našli
Foto: Press

DA BUDE primjereno, a ne pretjerano, da bude dobro, a ne ludo skupo, da se sviđa vama a još važnije onom kome je namijenjen – biranje poklona pred nas stavlja brojne izazove. Najprije, sami si postavljamo kriterije koje treba zadovoljiti, ali još više vodimo računa o tome što mislimo da voli osoba kojoj je poklon namijenjen, hoće li biti dovoljan, reći sve ono što želimo darom poručiti. I to je u redu. Darivanje je predivna gesta kojom nastojimo razveseliti nama drage ljude, pokazati im koliko nam je do njih stalo, što o njima mislimo, koliko ih cijenimo. Zato dar ne bi trebao biti nešto što smo odabrali tek tako, samo da bismo zadovoljili formu.

Darivanje je oduvijek bila emotivna gesta i vrlo važan dio ljudske interakcije stoga odabiru ne bismo trebali pristupati površno. No, što odabrati? To ovisi o prigodi i naravno osobi koju darujemo, njenim sklonostima, interesima, ukusu. Ali znate što? Opustite se i odvažite pokloniti nešto doista posebno. Na top listama najpoželjnijih darova može se naći doista svašta, od raznih gadgeta, modnih dodataka, must have odjevnih predmeta, kozmetike i naravno parfema. Parfemi već desetljećima ne silaze s te liste i to je posve razumljivo. Parfemu ćemo se sigurno razveseliti baš uvijek. No, kako biti siguran da će se odabrani miris svidjeti osobi koju želimo darivati? Parfumer Hrvatske Parfemske Kuće Tomislav Vrbanec otkriva da je mirisne note najbolje birati prema osobnosti. Neka vam to bude nit vodilja. Primjerice osobe koje su komunikativne, razigrane i znatiželjne sklone su cvjetnoj mirisnoj skupini. Oni odvažni, senzualni i pomalo tajanstveni birat će orijentalne note. Ležernim, društvenim i otvorenim osobnostima sviđaju se citrusni mirisi, dok kreativci, samosvjesne i ambiciozne osobnosti preferiraju aromatične mirise.

Želite li vaš mirisni poklon podići na još višu razinu Hrvatska Parfemska Kuća u svojoj ponudi ima mogućnost izrade personaliziranog parfema. Osim što možete birati parfemske note koje će sadržavati, možete prilagoditi ambalažu/bočicu, izgled etikete kao i natpis na etiketi vašim idejama o savršenom mirisnom poklonu. Bit će definitivno vrlo poseban i osoban dar, svakako unikatan, ma pun pogodak za baš svaku prigodu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?