Trebale su 4 godine, 3 spontana pobačaja i 1616 iglica da se rodi ova beba

Trebale su 4 godine, 3 spontana pobačaja i 1616 iglica da se rodi ova beba
Foto: Packer Family Photography

NAKON četiri godine pokušavanja, tri spontana pobačaja i 1616 injekcija, Patricia i Kimberly O'Neill zaželjele su dobrodošlicu kćeri u svoju obitelj, a fotografija kojom su ovjekovječile taj put postala je svojevrstan simbol nade na internetu.

Par iz SAD-a potrošio je više od 40 tisuća dolara u nastojanju da dobiju dijete, a prije dva tjedna to se napokon i dogodilo, kad je Patricia rodila curicu London O'Neill.

Na srceparajućoj fotografiji beba je okružena stotinama igala u obliku srca, a one predstavljaju iglice za razrjeđivanje krvi koje je majka koristila dvaput dnevno te in vitro injekcije koje je koristila u nastojanju da zatrudni.

Fotografija je postala simbole nade za druge parove koji se suočavaju sa sličnim problemima. "Nadam se da će netko tko prolazi kroz isto što smo mi prolazili vidjeti da ima nade na kraju tunela", rekla je Patricia za CNN.

Fotografkinji Samanthi Pecker trebalo je više od sat vremena da posloži igle oko London. "Srce simbolizira da je cijelo ovo bolno putovanje bilo kako bi mogli voljeti dijete", kazala je.

Patricia (30), koja ima sedmogodišnju kćer iz prve veze, dodala je: "Moja supruga sačuvala je svaku iglicu, sve ih je zatvorila i označila", rekla je.

Par iz Sun Cityja u Arizoni upoznao se prije šest godina u vrtiću kad su obje radile. Nakon godine dana veze odlučile su da žele bebu, a 2017. su se i vjenčale. Kimberly, koja radi u banci, ima 14-godišnjeg sina iz prošle veze. Zajedno su odlučile kako će Patricia nositi njihovo dijete.

"Nisam očekivala ovakvu pažnju. Znala sam da je nešto posebno, no ne baš cijelom svijetu", rekla je fotografkinja za Fox News.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara