Trebao diplomirati s 9 godina, no zbog jednog razloga morao prekinuti studij

Trebao diplomirati s 9 godina, no zbog jednog razloga morao prekinuti studij
Screenshot: YouTube

OVAJ devetogodišnjak iz Amsterdama zapanjio je svijet zbog svojih nevjerojatnih intelektualnih sposobnosti zbog kojih je trebao postati najmlađi diplomirani student elektrotehnike na svijetu. Međutim, broj ispita koje mora riješiti do Božića spriječio ga je u njegovom naumu, zbog čega bi Laurent Simons trebao diplomirati tek sredinom sljedeće godine.

U želji da mu olakša pretrpani raspored, sveučilište iz Eindhovena malog genijalca je prebacilo na manje zahtjevan program, što se njegovim roditeljima nije svidjelo, zbog čega su ga odmah ispisali s fakulteta. 

"Do prošloga tjedna sve je bilo u redu, a sada odjednom traže odgodu od šest mjeseci", rekao je Alexander Simons, dječakov otac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laurent Simons (@laurent_simons)

Otac sumnja na to da je sveučilište odgodilo njegovu diplomu jer su oni svakako planirali upisati Laurenta na doktorat drugog fakulteta. 

"Vrlo neobično je da se sve ovo događa u vrijeme kada smo dovršavali svoje planove za Laurentov doktorat na drugom sveučilištu. Laurent je jedinstven projekt te svi žele biti dio toga", rekao je Simons.

Nije ni čudno da se svi otimaju za ovog pametnog momka koji je sa samo osam godina završio srednju školu i upisao studij, a osim visokim kvocijentom inteligencije od 145 može se pohvaliti  i fotografskim pamćenjem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara