Trebate ideju za Valentinovo? Razmazite se wellness uživanjem u dvoje

Trebate ideju za Valentinovo? Razmazite se wellness uživanjem u dvoje

Foto: Promo

MJESEC LJUBAVI je tu, tako da su Terme Tuhelj pripremile posebnu romantičnu ponudu kako biste svojoj voljenoj osobi pokazali da Valentinovo nije samo jedan dan u godini, nego svaki dan. Čokolada, jagode, školjke i ostali afrodizijaci nisu glavni razlog romantičnih opuštanja…potrebno je pokloniti nešto drugačije, a Terme Tuhelj imaju nekoliko ideja.

Osim romantičnih vikend paketa, razmazite se i pokojim wellness uživanjem u dvoje.U SPAeVITA centru njege i ljepote veljača će biti pravi MJESEC ČOKOLADE  gdje wellness stručnjaci Terma Tuhelj preporučuju čokoladnu masažu, masažu na bazi mješavine kakaa i kakao maslaca koja hrani kožu te ona postaje glatka i čudesno meka.

Tu su i posebni paketi u privatnim spa prostorijama u whirpoolom gdje posebno preporučuju "Čokoladne snove“ uz čokoladnu kremu koji će biti savršen peeling za Vaše tijelo i tijelo vašeg partnera.

Tu je naravno i čokoladni sauna program u Svijetu sauna nakon kojeg će Vam koža biti svilenkasto meka.

U ponudi su naravno i posebni programi u hamam prostorijama bazirani na romantičnom opuštanju u dvoje gdje su u Termama Tuhelj posebno istaknuli Sulejmanov ritual na bazi romantičnog opuštanja u parnoj sauni nakon kojeg slijedi masaža sapunicom u dvoje te opuštanje u relax prostoriji uz slatko iznenađenje.


Kako opuštanju ne bi bio kraj, 13.2.2016. pripremili su i romantičnu večeru uz svijeće u restoranu Dvorac Mihanović gdje ćete uživati i u odličnoj gastronomskoj ponudi uz taktove romantičnim skladbi i pokoju čašicu kvalitetnog vina. Nakon večere, preporučujemo Vam i noćno kupanje na Vodenom planetu uz prigušena svijetla i romantičnu atmosferu te poseban valentinovski koktel.

Neka ljubav bude svaki dan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara