Gaming

Trebate ispričnicu? Tvrtka genijalno reklamira hit igru dostupnu od noćas

Trebate ispričnicu? Tvrtka genijalno reklamira hit igru dostupnu od noćas
Screenshot: Call of Duty: Modern Warfare

NOVI Call of Duty službeno izlazi 25. listopada, ali moći će se igrati već u noći s četvrtka na petak. Activision se tako dosjetio pomoći svima onima koji su zaboravili uzeti slobodan petak na poslu, faksu ili u školi jer žele igrati novi nastavak jednog od najpopularnijeg serijala u povijesti videoigara.

Call of Duty: Modern Warfare samo što nije stigao na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Igrači se napokon raduju Call of Dutyju u ozbiljnijem tonu, namijenjenom za starije igrače, koji je izazvao kontroverze odmah na samom predstavljanju zbog ubijanja civila u igri i moralno teških odluka koje će igrači donositi u kratkom vremenskom roku. Ne čudi zato da su neki odlučili produljiti vikend kako bi već od prvog dana uživali u igri.

Za sve one koji su zaboravili uzeti slobodan dan Activision je na službenom Twitter profilu objavio ispričnicu koju je potpisao Colin O'Duty. Vrlo je to duhovita dosjetka od kompanije koja stoji iza igre, ali čisto sumnjamo da će je većina škola, fakulteta ili tvrtki prihvatiti. Ali zato nema sumnje da će se neki njome pokušati izvući od sutrašnjih obveza. Tko zna, možda je profesor ili šef također zagriženi fan Call of Dutyja, što danas uopće ne bi bilo čudno, pa prihvati ispričnicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara