Trenutak istine: Otočanka šverca automobile, a ljubavnika policajca je ostavila golog u šumi

Tekst: I.M.
Foto: Nova TV

U PRVOM nastavku nove sezone Trenutka istine svoje je prljavo rublje javnosti iznosila 26-godišnja Dragana Majetić iz Otočca. Iako je trgovkinja po zanimanju, Dragana tvrdi kako se na istom radnom mjestu nikad nije zadržala dulje od 15 dana. Pred javnosti se nije libila priznati kako za život mahom zarađuje kriminalnim radnjama - ponajviše švercom automobilima. Dragana, koja kao svoju najveću ističe da troši previše novca na kocku i muškarce, smatra kako nema vrlina. Publika je svaku novu prljavštinu iz njena života dočekivala pljeskom, a Dragana se čak, prisjetivši se jednog svog bivšeg ljubavnika i rasplakala. Ima sina, živi s majkom i trenutno nije u vezi. Uvjerena je i kako nema ni jednu iskrenu prijateljicu.

Dragana u životu nije pročitala više od tri knjige. Javnosti je priznala i kako je izdržala više od tjedan dana bez tuširanja. Kaže kako je to bilo kad je bila u zatvoru, a iako ondje imaju tuševe, nije se prala iz protesta - "učinili su joj veliku nepravdu, a ona je klaustrofobična". Zbog čega je točno u zatvoru bila, Dragana nije otkrila, ali njeni odgovori na postavljena pitanja, dali su naznačiti kako osim šverca automobilima tu ima još "materijala" - otkrila je kako je više puta znala natočiti gorivo na benzinskoj postaji i onda odjuriti. Kaže kako se nije bojala da će je netko uhvatiti, jer je u to vrijeme vozila Audi A8 pa je ni policija nije mogla uhvatiti. Priznala je i kako je spremna nekoga povesti automobilom samo kako bi ga mogla pokrasti. Ako je osoba fizički jača od nje, pozvala bi je na piće i tada je opljačkala.

Bivšeg dečka iz osvete ostavila golog u šumi

Kao 19-godišnja djevojka Dragana je bila u vezi sa 30-godišnjim policajcem. Nekoliko dana se nisu čuli, a kad ga je nazvala, rekao joj je da ga više ne zove jer se oženio. Rekla je da je tada "doživjela srčani udar". Prisjećajući se toga, Dragana se rasplakala i u televizijskom studiju. Tom se bivšem ljubavniku tri godine nakon prekida uspjela i osvetiti. Nazvao ju je, rekao da je dobio sina, a dogovorili su se i da se ponovno sastanu. Dragana je željela da to baš bude zimi, da bi osveta bila slađa. Našli su se dva dana prije Nove godine. Vani je bio snijeg i inje. U šumi su se u autu oboje skinuli, a kako je Dragana njegov grijač sjedala podesila na najjače, pitao ju je ima li deku. Rekla je da je u prtljažniku i neka si je sam donese. Kad je goli policajac izašao iz automobila, ona je opalila po gasu i odjurila ostavivši ga nasred šume. Uniforma mu je ostala u njenom automobilu. Ispričala je kako je čula da je kasnije po Gospiću ljudima zvonio gol na vrata, ali mu nitko nije htio otvoriti.

Priznala je i kako je bivšem dečku, koji živi u Švicarskoj, pokušala podvaliti da je on otac njenog djeteta, ali mu je nakon četiri mjeseca laganja ipak rekla kako dijete nije njegovo. Pravi otac živi u Otočcu. Od odgovora na škakljivo pitanje smatra li da je sin sprečava u napredovanju u karijeri, spasila ju je sestra, koja je pritisnula crveni gumb u studiju. Dragana je tako morala odgovoriti na pitanje je li ikad u životu koristila kontracepciju. Rekla je da jest, a potom je rekla kako ne želi nastaviti dalje. Odustala je na pola puta do osvajanja 50.000 kuna te je kući otišla sa 25.000 kuna. Iako je na početku emisije govorila da će "ići do kraja", razloge svog iznenadnog odustajanja nije željela otkriti javnosti.

Voajer iz susjedstva

Nakon Dragane je na vruću stolicu sjeo profesionalni vojnik iz Osijeka, Antun Jurešić. Antun je trenutno nezaposlen, razveden je i otac je dvoje djece. Iako je razveden, Antun i dalje živi sa svojom bivšom suprugom. Uzdržavaju ga nevjenčana supruga i tetka i tog se Antun srami, ali misli ako je uspješan kod žena te često posuđuje novac od prijatelja. Znao se parkirati na mjesta za invalide, iako na to nema pravo, a priznao je i kako je znao gledati susjedu dok se skidala, a da ona to nije znala. S iznošenjem prljavština iz svog privatnog života, nastavit će u sljedećoj emisiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara