Tri, dva, jedan - kuhaj: Jolanka i Anamarija oprostile se od showa

Tri, dva, jedan - kuhaj: Jolanka i Anamarija oprostile se od showa

Foto: Press

BAŠ KAKO je Špiček predvidio - desert je odlučio o pobjedniku i gubitniku kuhoboja.

Zbog slabog bodovnog stanja na tablici, Otto i Nikolina iz tima Zlatno prase u eliminacijski duel poslali su Andreu i Barbaru, a Loreta i Ivana iz Kaciole odlučile su se za Jolanku i Anamariju, tetu i nećakinju, koje nisu skupile niti jedan bod tijekom tjedna.

Zadatak duelista bio je pripremiti jelovnik od tri slijeda unutar 75 minuta. Andrea i Barbara napravile su ukusnu salatu sa zapečenim slanutkom i cvjetačom za predjelo te indijski specijalitet tikka masala za glavno jelo, a koje je žiri nagradio visokim ocjenama. S druge strane, Jolanka i Anamarija dobile su nešto manje ocjene za njoke sa špinatom i mascarponeom kao predjelom, dok Tomislav Špiček nije mogao nahvaliti štajerske šnicle u glavnom jelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam nekih velikih zamjerki. Svi znaju da sam ja slab na pohano meso", rekao je Špiček prije negoli je Baranjkama dao devetku i tako ih na tren vratio u igru za ostanak u showu. Jer baš kao što je i predvidio na samom početku duela, desert će se opet pokazati ključnim elementom kod odluke tko ostaje, a tko odlazi kući.

Andrea i Barbara su za svoj loše improviziran biskvit s mascarponeom dobile ukupno 10 bodova, no kupus kiflice s rogačem Jolanke i Anamarije nisu raspametile žiri.

"Morale ste se bolje snaći, Jolanka. Ovo nije dobro... Trebale ste se bolje organizirati, nešto drugo skemijati ako ne stižete pripremiti ono što ste naumile. Ipak su tu tri slijeda u pitanju. To mora biti kvalitetan niz jela jer svaka večer završava desertom. To daje završni tač", objašnjava Pažanin gdje su pogreške, prije negoli svojom ocjenom pošalje tetu i nećakinju kući. Baranjke su propustile prolazak dalje za samo tri boda razlike, 55 naprema 58. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara